Nejste přihlášen/a.
Zdravím prosím jen jestli nemate zkušenost.. Chci přeinstalovat z xp na 7, ale disk mam dělený na více oddílů, mám celkem 3 a na jednom mám osobní data, nechci je zálohovat někam na flash nebo CD má to celkem 25 GB, budou tato data přístupná pokud win 7 nainstaluju na oddíl kde ted je win xp? Nová čistá instalace. Jde mi hlavně aby byl přístup k datům na jiných oddílech po reinstalaci. Díky za pomoc, jinak zkušeností s reinstalací mám hodně a umím i stím nastrojem při instalaci na dělení disku ve win 7.
Pokud máte disk rozdělen a data na disku mimo systém, při instalaci nového OS určíte disk (případně jej zformátujete) označení "C" - data na části disku s označením "D" zůstanou beze změn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.