Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelegální Office

Od: ficka258 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci se zeptat jaká je šance když si stáhnu např. z uložta Microsoft Office že chytnu nějaký vir kterého si možná ani nevšimnu ale bude mě sledovat?

Na zakoupení nemám finance, i kdybych měl radši to pošlu na charitu a taky mi příjde zbytečné za to platit když to jde sehnat jiným způsobem.

Vím že je třeba LibreOffice atd. ale nějak se v tom nemůžu vyznat je to pro mě velmi chaotické orientovat se v tomto programu ani nevím kde jsou jaké funkce atd.nikde na netu žádný návod a hlavně z Mi.Office jsou o dost kvalitnější prezky atd.

Děkuji za odpovědi. ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Šance stáhnout si s nelegálním softwarem nějaký nechtěný přídavek je u tohoto způsobu dost velká.

Jinak, návodů na LibreOffice je na netu plno a pro běžný domácí použití je zcela dostačující.

hodnocení

3x

"...taky mi příjde zbytečné za to platit když to jde sehnat jiným způsobem".
Ano, jde to i jiným způsobem. Ovšem musíte se v tom případě smířit s tím, že si k tomu stáhnete něco, o co zrovna nestojíte. V závěru Vás to tak může přijít i o dost dráž, než zakoupení legálního programu.

hodnocení

0x
Na libre je návodů dost, dokonce existuje i nápověda přímo v office(kdo by to řekl, že?). Jestli chceš krást, tak si kradni a neřeš nějaké viry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]