Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Prosím provedl jsem novou instalaci Win 7 na mém starším NB.Vše už jelo pomalu...Instalce systému Win 7 proběhla v pořádku ale bohužel mi nyní sytém nechce vyhledat žádné aktualizace.Pořád mi jen běží "vyhledávání aktualizaci" už asi pul hodiny a nic se nevyhledá.
Neporadí někdo co s tím? jak postupovat?
Díky
ale zjistěte si nejprve před stahnutím tu správnou verzi - 32-64bit
@jenyku - ony aktualizace u WIN7 mají nějaké chybičky - takže i když už se zprovozní, zase se seknou a je třeba hledat dál... aktuální stav tazatelčina PC je zřejmě s onou chybou - i po půl hod. stále 0% stáhnuto. Já tak řešil v posledním měsíci 3 PC v rodině - nikdo to neřešil, ale PC díky neustálému pokoušení widlí se zaktualizovat bylo pomalejší a sekalo se - ztráta výkonu min. o 30%.
Nedávno som robil tiež preinštaláciu a hľadalo to celú noc.Inak sa to tu nedávno riešilo: poradte.cz/...
Zdravím.Připojím se s dotazem.Mám obdobný problém.Vyhledává mi to jen aktualizace.Už asi hodinu.Píšete že je potřeba vydržet třeba den,dva,tři...Je potřeba nechat při čekání NB stále zapnutý? nonstop? Nebo když vypnu a zapnu bude vyhledávat zase od začátku? nebo už je od místa kde skončil?
@jkl - jestli je za půl hodiny 0%, máte tam tu chybu - nutno postupovat přesně podle pokynů pc-help.cnews.cz/...
máte-li 32 bitový systém, stahujete a instalujete soubory "BEZ X64"- jsou nad sebou - takže jen ten bez uvedení x64 a postupujte přesně podle návodu - tj. vypnout aktualizace, restart, ... stačí chybně restartovat a můžete začít znovu.
Chtěl bych poděkovat všem hlavně uživateli "jmlc".Manuální nainstalování 2 souborů dle návodu se zdařilo a sytém začal uspěšně vyhledávat aktualizace, bohužel jich našel 211 ! To bude tak než se to nainstaluje(na jak dlouho to tak je?) do příštích vánoc..Mohu mezitím vypnout např NB a bude v instalaci pokračovat po zapnutí nebo je potřeba nechat zapnuto v kuse?
Díky
To je v pohodě - po těch 211ti kouscích bude ještě pár , tak 50 - ale to je během dvouhodin ok. Jde o to, že teď už se budou opravdu stahovat a instalovat
Můžete klidně NTB zapnout a vypnout dle libosti - on si s tím poradí - jen to nesmí být "náhlás smrt" - prostě klasické vypnutí přes ikonky... Při zap-vyp se objeví nějaké hlášky o instalacích či konfiguraci, trvá opět pár minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.