Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokování euronařízení

Od: junkers* odpovědí: 8 změna:

Jde nějak zablokovat eurosouhlas s používáním cookies v prohlížečích, který nějak loni vymysleli euroidioti v Bruseli?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

2x

ano, tahle eurohujeřina se dá skrýt pomocí adblock filtru, většinou mají id něco jako cookie consent, případně domény, které tohle smetí šíří - to odpozoruješ, něco jako cookie-consent.info

doplněno 28.11.16 12:52:

konkrétně

//www.poradte.cz/js/cookies.js

ja1

Klaním se až k zemi, děkuji! Konečně je od toho smetí pokoj.*slunce*

doplněno 28.11.16 17:32:

Ha, podle tohoto návodu už se mi povedlo tohodle opruzu zbavit i na Seznamu.cz*palec*

přitom to stačí jednou odkliknout a je klid... :)

doplněno 29.11.16 18:03:

ano. a já osobně nevidím důvod, proč si na svém vlastním počítači cookies zakazovat.

iz*

Odkliknutí stačí jen v případě, že máte povolena cookies.

doplněno 30.11.16 08:03:

A to já vidím. Právě proto, že je to můj vlastní počítač, chci o tom, co se do něj ukládá, rozhodovat sama (alespoň tam, kde to ještě jde).

ctenar*
hodnocení

0x

Je na to modul pro Firefox, ale mě to nefungovalo :(

rqwope*
hodnocení

0x

Navrhuju smazání dotazu kvůli naplnění hned dvou bodů zákazu Z2. ("euroidioti")

ja1

A nejsou snad?

hodnocení

0x

A nechcete náhodou spíš automaticky oklikávat souhlas? Jako to bylo před tím euronařízením?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]