Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 a hry top

Od: hulkas odpovědí: 1 změna:
Zdravím, koupil jsem si xbox 360 a prosím o tipy na hry které jsou u Vás top rpg,akční a simulatory? :) u me vyhrava far cry 3,4;battlefield 2,3 a u simulatoru f1 2013 a Colin mc rally dirt prosím o rady a tipy jaký je např Colin showdown?Crysis 2? A podobne dekuji všem za tipy co hrát :) a přeji hodně nahranych hodin :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

sice už nejsem takový pařmen jako kdysi (bo nemam čas)...ale ve sbírce co dle mě stojí za zmíňku mam na xbox tohle:

Tomb Raidery, Diablo III, Resident Evil 5, Crysis 2 a 3, Batman Akham Asylum a city, Bioshock 1

možná tam je jště něco, ale ted si nevzpomenu...Battlefieldy a Call of Duty jsou čím dál tím větší šméčka...je vidět generační posun...tohle bere spíš dnešní týnejdžry... jsem klasik odkojený na poctivých a kvalitních hrách:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]