Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak přepínat uživatelské účty a přitom nechat běžet všechny aplikace.
př.: Na jednom účtu mi běží software pro trorbu animací a na druhém si chci pustit něco z YouTube - jde pracovat na prvním účtu a zároveň poslouchat hudbu z druhého?
Ok uvedla jsem špatný příklad
Co když mi software na pracovním účtu renderuje animaci a syn si chce zahrát hru na jiném účtu - renderování zabýrá někdy i púl dne a je třeba ho provést odpoledne, když je syn doma. Práci dostávám zadanou den dopředu, dopoledne pracuji a odpoledne už PC pracuje jen na renderování, práce musí být druhý den ráno hotová a připravená k odeslání
takže vlastně není čas, kdy by synovi zbýval čas na hraní, dělání domácích úkolú, atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.