Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám router Linksys WRT54GL, s nainstalovaným DD-WRT, nedávno jsem si doma zapojil nový router s pfSense a tento jsem chtěl přenastavit. CO je ale problém, že od té doby wifi router nechce vůbec fungovat. Komplet jsem ho odpojil od všech kabelů, zapojil jen napájení, resetoval, mezi dostupnými wifi se po resetu zobrazí defaultní název (dd-wrt), a když se k němu připojím, tak se zaboha nemohu dostat do administrace, prostě mi chorme vypíše chybu, a nic... skusil jsem vyměnit i napájecí zdroj, resetovat vícekrát, vypnout, zapnout... A prostě nic! Když se k němu připojím, tak dám v CMD ipconfig, a default gateway je skutečně 192.168.1.1, vlezu do chrome, zadám tuhle adresu a nic! router sice nabootuje, zdá se, že funguje, ale nedá se do něj vlézt...
Užjsem fakt zoufalej, a nevim co s tím, vím, co potom jak a kde nastavit, ale nevím, jak mám ten router vůbec zprovoznit, tohle se mi s ním nikdy nestalo... Potřebuju vlézt do administrace, abych jan vypnul DHCP, nastavil wifi, atd... ale já se tam prostě nemůžu dostat..
Předem děkuji za případné rady.. Díky!
Tak mi došla trpělivost, vyhrabal jsem z krabice nějaký starý čínský no-name router, ten jsem nastavil, a funguje jak hodinky... fakt nevím, co s tam tím je, hlavně prostě nevím, co by to vůbec mohlo způsobovat, protože jsem router vyresetoval, tudíž, tam nemůže bejt nastavenýho nic, co by bránilo přístupu do administrace...
nastavení přes wifi, vždy šlo, i ve výchozím nastavení bylo nastavení dostupné i přes wifi... Skusím tedy vyhrabat další kabel...
Ne... ani přes kabel se nemohu dostat do nastavení... (jeden konec v lan konektoru, druhý konec do notebooku, na ntb raději i vypnutá wifi) a stejně to nefunguje, prostě se do nastavení nedostanu, chrome jen píše "Tento web není dostupný" (err_connection_refused)
VYŘEŠENO! Problém byl nakonec přímo v PC, přes který jsem se připojoval. Stačilo vymazat cache prohlížeče a hned se to načetlo... Kéž by mně taková prkotina nenapadla dřív...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.