Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu . Mám starý počítač, kde je xp windouws. Má představa je kompletně vše smazat , vyndat hard disk a ten použít jako uložiště filmů z notebooku. Nevím jestli to mám formátovat, a jak vlastně mám postupovat. Nechtěl bych nic porušit na mém notebooku . Byl bych rád, kdyby jste mi mohli napsat postup jak pokračovat. Děkuji a přeji krásný den. Jan. V.
Zdravím, pokud vám rozumím máte ,,starý počítač" a notebook . Tak bych vyndal HDD podle velikosti bych koupil
tento Box
nebo Box2
pro velikost HDD z notebooku je tento
a po zapojení do PC provést format
v prostředí
jen bych doporučil zrušit zatržitko u ,,rychlého formatu " a nastavit dle obrazku ..to asi vše
Nejdříve všem děkuji za pro mě nové informace a snahu pomoci, já dodám, že jse jedná o usb 2, 5 a notebook 2, 5 -zálohovat nic nepotřebuji, jelikož jsem přes rok na počítači nebyl a co tam je jsem již dávno převedl do notebooku. Také jsem hledal nejdříve informace zde , než se do toho pustím a také na you tube. Je zde ještě jedna věc, které nerozumím. Na usb flash, kam stahuji film je systém fat -a je to externí disk. Ten můj hard disk bude také externí disk , ale při formátování mám zaškrtnout systém ntfs ! A já nevím proč to není fat , jako u externí flash? Ještě jednou moc všem děkuji. Jan. V
NYNÍ JSEM NAŠEL JAK NAFORMÁTOVAT EX DISK A JE TO TAK JEDNODUCHÉ !-
Jakým programem mohu zformátovat externí disk?
Na formátování disku nepotřebujete žádný speciální program, tuto funkci mají Windows vestavěnu. Připojte externí disk k počítači, otevřete okno Tento počítač, na ikonu reprezentující příslušný disk klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte možnost Naformátovat. Otevře se okno. V něm klikněte na tlačítko Spustit a posléze svou volbu ještě odsouhlaste kliknutím na tlačítko OK. Stejným postupem můžete formátovat i paměťové karty a podobná média. Upozorňuji však, že formátováním se z daného média smažou všechna data! JAN.V
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.