Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC pro nenáročného uživatele

Od: manu* odpovědí: 7 změna:

Prosím moc o radu. Chtěla bych koupit počítač pro nenáročné uživatele, v podstatě budou využívat jen internet (běžné prohlížní, mail) a skype. Můžete doporučit?

Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

1x

v podstatě by se dalo odpovědět jakýkoliv, který vidíte v kterémkoliv elektru v cenové hladině 10-12tis..ty jsou cíleny na takové uživatele jako jste vy...odborník si PC složí sám nebo hledá konkrétní typ..

manu*
25.11.16 11:10
hodnocení

OK, díky.

No nevím jestli myslíte celou sestavu za 12 tis. ale na internet a skype stačí úplně obyčejný s prominutím "šunt" czc.cz/... akorát při koupi monitoru si pohlídat aby měl kameru (dá se přinejhorším dokoupit i zvlášť) a neuvažovala jste o notebuku? Přenosný-skladnější... Cena vyjde i na míň než celou sestavu. czc.cz/... A vůvec bych se nebál ani repasovaného , mám repas notebuk asi 5 rokem a bez problému akorát je tam většinou zkrácená záruka na 1 rok třeba tu eurotech.cz/...

pc*
hodnocení

0x

Dobře poslouží i All in one PC

czc.cz/...

nebo tablet

manu*
hodnocení

jj už jsem vybrala "all in one"

Díky za rady všem.

pc*

Doporučuji zakoupit na internetu.

Máte možnost ve 14 denní lhútě přístroj vyzkoušet a pokud nebude vyhovovat, tak vrátit.

U Alzy můžete za menší příplatek tuto lhůtu prodloužit na 2 měsíce (nyní mají i akci a vrácení zboží po vánocích)

manu*
hodnocení

jj díky, přesně to jsem udělala, i s tou 2měsíční lhůtou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]