Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,existuje pouzdro s klávesnicí por tento tablet? Má OS Windows,ne Android. Děkuji
Vaše blbé kecy na Poraďte.cz nemají na rozdíl od aliexpress žádný přínos . Pokud se tímto stylem nebudete zúčastňovat debat,vůbec to nebude škoda. Své ego si hoňte někde jinde...
Není třeba hned útočit. Nemyslíte? Já napsal jen reakci na anonymního rádce, který poslal odkaz, kde žádaný produkt seženete, kterým porušil pravidlo Z4, této poradny, na které již skoro 10 let osobně radím lidem.
Apropos...pokud jste natolik šikovný, že si umíte vybrat a vyhledat na internetu tablet, tak mi uniká, proč si nevyhledáte i onen obal. Nicméně přišla rada a já jen metaforicky napsal: "chytrému napověz..."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.