Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám office 2002XP. Mám licenci na 100 PC a chtěl bych se zeptat. Nějakej chytrák mi obšlehl klíč od officů a teď je má doma. Co se stím dá dělat?Dík
volat technickou podporu microsoft a vysvětlit situaci... oni už si jej najdou .. asi ještě osloví policii..
No pokud není na síti, tak si nikoho nenajdou
Proč nezůstanete jezinka?
jenže v okamžiku kdy na té síti bude tak bude problém pro pravého majitele, protože mu ubude jedna licence... a je lepší to řešit hned s MS než na to přijdou sami...nelze přeci spoléhat na to že ten zloděj se k síti nikdy nepřihlásí na to může spoléhat jen blbec...
Takže chápu to dobře, že když se "zloděj" už nepřihlásí na síť, tak ho nejsou schopni najít?
jestliže jsi zakoupil 100 lincecí tak to znamená že můžeš jeden soft namontovat do 100 pc s celkovým počtem základních desek 100 ks. Aby jestliže tento soft namontuješ do více pc než kolik máš dovoleno pak to jde zjistit pouze v případě, aktualizací systému přes internet. Jiným způsobem to jde jedině tak, že někdo toho zloděje udá policii nebo bude stačit BSA. Ovšem toto udánní by se mělo stoprocentně shodovat s jistotou jinak se to může obrátit proti ohlašovateli.
A když jich má tedy 100 a jednu nebo kolik mu někdo ukradl, to zjistit jde? Když zloděj není připojen k síti?
když ohlásíš zloděje že na svůj pc namontoval program na který máš licenci ty pak se jeho pc prohledá a podle jistých identifikací se pozná zda je to z tvého zdroje nebo z jiného. Ty máč budto nosič se softem, nebo jsi si jej stáhl z netu na základě zaplacení a obdržení nějakého klíče který je jedinečný a nese se zároven na všech kopiích
No dobře, ale když nní v síti, tak ho asi nenajdou, poněvadč nemají jak. To by jedině majitel musel mít podezření. Nebo se pletu?
Já jsem zase nedávno četl, že někdo má Windowsy obšlehlý z nějaký továrny.V tomhle případě mě zajímá, jestli by ho mohly najít. Na síti prý není, prýý si nainstaloval Winy a nemusel je prý ani aktivovat. Prý šel jen na stránky výrobce aby ověřil legálnost a byly legální! Tak mě jen zajímá, jestli je nějaká ta šance, že ho mohou vystopovat, když na síti není(a berme jako že ani nebude) a jen ověřil legálnost? To se u nioch v systému něco změní, nebo se jen on dozví, že má legální Winy? Díkajs
Ono to nějak vypadá, že převážně diskutuješ sám se sebou... Už ani není jasné, zda tvůj strejda o něco přišel, či naopak ty jsi k něčemu přišel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.