Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplneni oskenovane faktury

Od: mh odpovědí: 9 změna:

Zdravim,prosim muze mi nekdo poradit? Nechci vyplnovat fakturu za prace propiskou ,ale chci ji naskenovat do PC a petom prazdnou oskenovanou fakturu pouzit jako podklad kde vyplnim texty a potom vlozim list faktury do tiskarny a vytisknu.Nejak nemuzu prijit na to jak to udelat :) diky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

a nebudeš mít jednodušší vyplnit jednu z faktur, co jsou na netu? Třeba tady webgen.cz/...

hodnocení

0x

Já to normálně nascanuju do pdf a pak to mohu vyplňovat přímo v editoru - třeba Foxit Reader

hodnocení

0x

Vyplňovat oskenovanou fakturu je ztráta času a bude to vždy vypadat blbě. Pokud nevyhovují hotové šablony, kterých jsou ke stažení stovky, vytvořte si vlastní ve Wordu nebo Excelu. Bude vám počítat, sahat pro zboží "do skladu", vyplní se odběratel atd.

Foxit je PDF reader (prohlížeč) ne editor.

doplněno 22.11.16 18:03:

To promon: No jo, to se hned pozná profík, jenže PDF nejsou jen formuláře, Prezentaci s pěti vrstvami a multimediálním obsahem bych rád viděl editovat. Ale nepochybuji, že vám to jde ...

doplněno 22.11.16 18:34:

Já taky netvrdil, že to nejde. Ono i projekt na dům nebo grafický návrh na fasádu jde udělat v ledasčems, jen to pak dopadne jako třeba v Týništi nad Orlicí. Podobně mi připadne dopisovat údaje do naskenované faktury a ručně na kalkulačce počítak DPH nebo slevu.

Vyplneni oskenovane faktury

Foxit je PDF reader (prohlížeč) ne editor.

Jejda - tak on je to jen prohlížeč :(A já, touba neznalej, v něm každodenně právě ty tabulky vyplňuju, dělám překlady návodů, úpravy elektroschémat, popisy procedur a pod... No jo, co už včil *smich**smich*

doplněno 22.11.16 18:17: Prezentaci s pěti vrstvami a multimediálním obsahem bych rád viděl editovat. Ale nepochybuji, že vám to jde ... To netuším, pětivrstvé prezentace v pdf ke mě dosud neprosákly a asi ani do budoucna nečekám změnu. :) Ale otázka zněla na vyplnění oscanovaného formuláře. To se právě v pohodě ve Foxitu dá dělat, proto jej taky mj. používám - i když primárně proto, že mě totálně naštval Adobe Reader svou nenažraností na aktualizace, pomalostí a pod.Ale je pravda, že pokud bych měl řešit nějaký formulář jakožto předlohu, kterou budu často vyplňovat, tak bych to jistě dělal v Excelu, případně v Open Office - což je free.
Vyplneni oskenovane faktury #2

hodnocení

0x

Tak to oskenuj a vypln v SW na vlozeni textu do fotky (hodne jednoduse popsano).

mh
hodnocení

To me take nepadlo ,ale potom kdyz dam tisk tak se mi vytiskne i oskenovana faktura?chtel bych mit oskenovanou fakturu jako podklad a tam dopnit prave jen texty a do tiskarny vlozit jen nevyplnenou fakturu a na tu se vytiskne text.

Já si před lety vyrobil svou fakturu ve wordu . Mam ji uloženou a pojmenovanou jako vzorovou . Když dělám někomu fakturu tak si okopíruju tu prázdnou vzorovou, přejmenuju nebo očísluju ...vyplnim a vytisknu bud na papír nebo do pdf a uložim.

Šablonu v PDF otevřeš normálně i v acrobat reader. Nahoře ve volbách máš položku vyplnit a podepsat. V podstatě můžeš jako podpis vložit i podepsaný razítko.

Proč to dělat jednoduše, když to jde dělat složitě. Stáhni si šablonu faktury, uprav si ji podle sebe, tedy tvoje údaje, at je nemusíš pořád vypisovat, ulož si ji a pak jen vyplňuj. Vše se ti samo spočítá, jen doplníš potřebné údaje.

onbusiness.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]