Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký internet byste doporučil za 300-500 Kč, díky
Doporučil bych, pokudmáš kabelovku, internet od UPC: upc.cz/....
P.S.: Možná by se hodilo, kdybys napsal, jaké máš pro připojení k internetu dispozice + kde bydlíš, vše není dostupné všude
taky bych se chtel zeptat. Tedka v lednu jedu na dovcu do CR k sobe do Dejvic. Potreboval bych internetovy pripojeni pouze na dva mesice (nejspise bude nejlepsi nejaka wifi) muzete nekdo neco doporucit? nepotrebuju neco extra rychlyho, ale ne zase rychlost dial-up.. budu vdecny za kazdy navrhy...
(nechtel sem zakladat novy vlakno, tak se ptam tady ...
Zkus Télefonicu O2,internet 8MB+300min zdarma na pevnou,stojí 500měsíčně a je to se závazkem na 1 rok
O2 je dostupné po pevné telefonní lince.
UPC zadejte www.upc.cz a pak si vyhledejte podle adresy zda je v seznamu Vaše bydliště. Pokud v seznamu není, nemáte linku UPC. Pokud je v blízkosti dostupná, je možnost jednat s UPC o prodloužení do Vašeho bydliště. Výhody jsou uvedeny na výše uvedené www.upc.cz
Řešil bych to jinak- pokud bych se rozhodoval mezi kabelovkou a adsl tak bych to řešil spíš podle toho co mam doma (pokud opravdu netoužim po konkrétní variantě,ale to bych se pak přeci nerozhodoval). Proč bych zaváděl kabelovku když mam pevnou linku a stačí zřídit adsl a to samé naopak. Nejlevnější je většinou wifi, což je jasné jelikož nikdy nedosáhne spolehlivosti kabelů
Internet přes Wi-Fi má jednu dost velkou nevýhodu, a tou je Wi-Fi. Tahle technologie negarantuje vůbec nic - ani rychlost, ani spolehlivost. Jak někdo spustí vysílání někde poblíž, z ničeho nic si ani neškrtnete. K čemu je kvalitní vysoce dostupný internet, když jej distribuujete přes Wi-Fi na poslední míli?
ja ale prave jedu na dovcu do Prahy, bydlim v dejvicich, ale ve skutecnosti ziju v zahranici. V Praze stravim tak maximalme dva mesicce a pak zase budu muset odjet pryc. Proto uvazek na jeden rok neni pro me reseni.. Spis jsem myslel nejakej mobilni internet. Jak je na tom CR s mobilnim netem?
Jenomže u Ufona to znamená nákup modemu za plnou cenu, který navíc nikde ve světě nevyužijete. Pronájem neexistuje. U mobilních operátorů připadá v úvahu nanejvýš GPRS/EDGE. Internet 4G od T-Mobile vyžaduje opět speciální zařízení, které nikde jinde nevyužijete. O2 má nějakým způsobem zprovozněno UMTS (alespoň v Praze), ale jestli se přes to dá internetovat netuším - také bych potřeboval dočasné mobilní spojení, ale ne v Praze, proto jsem se o to dál nezajímal. Vodafone nenabízí nic mimo GPRS/EDGE. Pokud se nechcete upsat na rok či dva, tak je to u nás bída.
Podmínka bylo mobilní připojení tak to píšu. Pokud ho chceš používat jednou za čas tak asi nejlepší je spokojit se s gprs/edge které umí plno telefonu a které použiješ místo modemu. Neřikám že je to zrovna extra rychlé,ale je to lepší jak starý modem a hlavně je to mobilní a bez závazků. Nic lepšího nevymyslim
Pokud si nepotrpíte na rychlosti a bydu vám stačit pouze 8Mbit/s nebo 32Mbit/s, tak 2signals nabízí zadarmo, je to Wi-Fi a akorát se platí instalační poplatek kolem 400Kč(nejsem si jistej). Sice od tohoto poskytovatele připojení nemám, ale kamarád jej má a říkal že často nebývají výpadky. Jen když je opravdu hnusně. Pokud tedy budete jen prohlížet stránky, posílat maily, kecat na IM nebo něce nenáročného dělat, tak to je docela dobrá volba. ALE říkám je to pomalé připojení.
8Mbit je pomalý? Tak to by mě zajímal upload a hlavně odezva, ta musí být ukrutná.
Věta "kamarád jej má a říkal že často nebývají výpadky" se mi fakt líbí, já jsem si zvykl že výpadky nejsou defakto vůbec- za 5 let 1-2 které nebyly způsobeny routerem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.