Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně YouTube

Od: du* odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte, natočím video v dobré kvalitě, ale jakmile to nahraju na YouTube, tak kvalita je špatná :(

doplněno 20.11.16 14:06:

Není jako že úplně blbá, ale chvílemi to tam je rozmazané a to nebylo když to bylo natočené :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

Nemáte v nastavení přehrávače videa nastavenou nejnižší kvalitu (rozlišení)?

doplněno 20.11.16 14:50:

360p je velice nízká kvalita přehrávání. Podle toho co píšete bude problém v samotném renderu ze střihové aplikace, který není v HD rozlišení.

doplněno 20.11.16 14:54:

Ještě mě napadlo, jestli jste zkoušela přehrát video hned po nahrání na YT, tak se nemusí okamžitě zobrazit všechny možnosti kvality, ale až za určitou dobu, než ho YT kompletně zpracuje.

du*
hodnocení

Myslíte jako když si to video potom pouštím na tom YouTube? Ne, tam si dám nejvyšší kvalitu a to 360p ...

doplněno 20.11.16 14:39:

Videa stříhám v Camtasia Studio 8 a tam jsem si nastavila aby to mělo kvalitu 720p a má to jen 360p

doplněno 20.11.16 14:53:

Ale přitom jsem si nastavila, aby to bylo v HD a 720p

du*
hodnocení

Ano, zkoušela jsem to, ale to video mám nahrané už celý 1 den a nic *nevi*

roien*
hodnocení

1x

Youtube si video po nahrání konvertuje a zmenší bitrate tudíž kvalita degraduje. Především při rychlých scénách to bude nejvíce vidět.

Dále když si kliknete pravým na video a otevřete statistiky tak v položce Mime Type je napsaný kodek. Po nahrání videa tam bude AVC a po několika dnech, případně podle sledovanosti, se video převede na VP9 čímž se kvalita o něco zlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]