Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou klávesnici?

Od: keibuard odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Jsem příležitostný hráč PC her ale počítač využívám převážně ke studijním účelům, a potřeboval bych k němu novou klávesnici, ale je jich takové kvantum že nevím jakou vybrat... jakou byste mi doporučili?

Předpokládám, že lepší je drátová klávesnice a s podsvícením kláves a samozřejmě by měla být i ergonomická, u PC trávím hodiny denně... dala by se najít nějaká slušná v cenovém rozmezí 2500 - 3000 Kč vč. DPH? Jak jsem napsal jsem spíše příležitostný hráč, ale i přesto bych inklinoval k nějaké herní...

P.S. abyste si nemysleli, že jen položím otázku a dál se nestarám, tak jsem se i trochu díval, ale přeci jen se v tom moc nevyznám... co byste např. řekli na tuto? :)

alza.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

1x

na hry mechanickou s vysokým zdvihem...na psaní a práci nizkoprofilovou a tichou..jinak je to asi jedno...

u té co sis vybral by mi vadil "malej" hlavní enter

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]