Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s vlastním fontem

Od: vlk95® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,řeším problém s vlastním fontem na webu. Grafička mi vytvořila font i s českými znaky. Web je ale nějak nebere. Na webu vlkator.cz/... mám font vložen jako @font-face { font-family: Quantico2; src: url(Quantico2.ttf); } a pak klasicky třeba u nadpisu jen jako Quantico2. Problém je, že web nadpisy ve fontu zobrazí, ale už né písmena s háčky čárky apod.Už netuším kde hledat problém.doplněno 19.11.16 14:21: ... Tak otázka asi uzavřena. Najednou to skočilo a už se to zobrazuje korektně. Pravděpodobně moje chyba, protože jsem zapoměl na 30ti minutovou cache na proxy serveru.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Jestli to měla být snaha o zvýšení počtu návštěvníků, tak bych napřed webu věnovala trochu více pozornosti. Není tam problém jenom s (podle mne ne příliš hezkým) písmem.

Jsou tam chyby v textech, web se nezobrazuje korektně, ... Vlastní písmo je až to poslední. První by měl být kvalitní obsah, potom korektura, následně grafika, písmo apod.

Problém s vlastním fontem
iz*

Chcete-li vydělávat na reklamě, netykejte těm, komu umístění reklamy nabízíte. Totéž platí i pro nabídku dalších služeb.

hodnocení

Pokud máte Adblock tak se web nebude korektně zobrazovat. Mimo to zde nešlo o nějakou reklamu ale o problém.

ria*
hodnocení

0x

Souhlasím s ivzez, ale když už jste tady, po té grafické stránce, doporučila bych změnit černé pozadí na bílé, takovéto "selektování" je už hodně zastaralé a nepůsobí to dobře, font mám také raději klasický, ale nevadí mi. Ještě by to chtělo modernější hlavičku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]