Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 nebo ps3

Od: azeret* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, chci manželovi pořídit konzoli pro hraní: Tudíž se rozhoduji mezi xbox 360 nebo ps3. Stačí mi opravdu jen na občasné hraní her.

Děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x
Výkonově jsou na tom asi stejně. Xbox má oproti ps 3 lepší ovladač který dobře padne do ruky. Jediná nevýhoda xboxu je že pokud manžel bude chtít hrát online hry bude si muset kupovat zlaté členství které na 3 měsíce stojí kolem 4 stovek. U Ps 3 je online hraní zdarma. Jen kdyby jste chtěla kupovat xbox 360 mám doma jeden asi 2 roky starý, velmi málo používaný, plně funkční s jedním bezdrátovým ovladačem a 320 GB hard diskem + hru Mafia 2 se všemi DLC, battlefield 3. Kdyby jste měla zájem můžu prodat levně, ale preferuji osobní odběr v Brně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]