Nejste přihlášen/a.
pravé tlačítko myši na "řadič" - vyhledat on-line. Pokud nenajde ovladač microsoft, pak nejjednodušší verze je doinstalace programu "slimdrivers" - ten to najde, nainstaluje. Při instalaci programu slimdrivers ale dejte pozor na další "programy zdarma" - a po doinstalaci ovladačů ho odeberte přes ccleaner
bohužel jsem v práci a nemůžu on-line pomoct. Napadlo mne ale několik možností.
1) NTB - pokud je to na noťasu, může tam být tlačítko vypnutí WIFI
2) chybné nastavení sítě - je napojeno k routeru přes kabel?
Zkuste alespoň improvizaci - pravé tlačítko myši na ikonku "odpojené sítě" v pravém dolním rohu, dát "odstranit potíže" a postupovat formou pokus omyl...
nejprve bych pohledal, jestli nemáte tlačítko na zapnutí-vypnutí wifi - na jednom aceru bylo takové mačkací vepředu, na jednom fujitsu bylo posunovací na boku ...
pak možná ovládací panely - nastavení bezdrátové sítě... a google a hledat možnosti chyby.
Tak ten program je paráda díky moc! Ještě ani zaboha nemůžu zprovoznit bezdrátovou síť (po instalaci windows) šlo by to kouknout ke mě přes team vievr?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.