Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Také se Vám objevuje nabídka stáhnutí nějakého programu, který má údajně zabránit instalaci všeho, co ohrožuje počítač? Mám to už asi 14 dní na stránce Seznam. Včera jsemdokonce viděla reklamu v televizi, jak tam sedí nějaký děda u monitoru a má nějaké problémy a přijde jeho vnuk, klikne mu na tu nabídku a odejde se slovy, že za hcvilku bude mít děda problém vyřešen. Já jsem teda zatím nic nestahovala, vy ano? A víte o co jde? Děkuji za poznatky a hlavně za rady, jestli na to mám kliknout, nebo ne. Abych naopak zase něčím nezasvinila počítač, je mi divné, že to nabízí zdarma. Tak díky.
No tak od Seznamu bych od toho zase nějakou sviňárnu neočekával, prostě mají reklamu na svůj prohlížeč, který blokuje různé "lišty" a "doplňky", které opravdu umí, zvláště nezkušeným, kteří neví co zaškrtnout při instalaci programů, nadělat paseku.
Takže bych to až tak černě neviděl, pokud o takový prohlížeč máte zájem, klidně si ho stáhněte já zůstanu u svého, se svými funkcemi a doplňky
Suzymon, Seznam má vlastní prohlížeč, který nabízí všem, kteří navštěvují Seznam, nebo používají kteroukoliv z jeho služeb. Zdá se, že propagace tohoto prohlížeče je v poslední době agresivnější.
Jestli jste spokojená se svým prohlížečem (jestli Vám stačí), je zbytečné instalovat některý další. Na podobné nabídky je lepší nereagovat ...
Ještě jednou Vám všem velmi děkuji. Nic instalovat nebudu, neboť jsem celkem spokojená se stávajícím systémem. Takže tu nabídku můj mozek už přestal vnímat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.