Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování komentářu z FB bez loginu

Od: jarina odpovědí: 5 změna:

Je možné z facebooku číst komentáře k postu bez přihlášení_?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Záleží na tom, jak kdo má FB nastaven. Někdo má posty veřejné, pak vidíte bez přihlášení i (většinou) komentáře. Pokud ale má nastaveno nějaké omezení, např. jen pro přátele, či pro konkrétní osoby, uvidíte je až po přihlášení (pokud do některé z uvedených skupin patříte). Obdobně je to u Vašich postů. Jsou-li veřejné (což nedoporučuji), nemusíte být přihlášena.

jarina
hodnocení

Bohužel. Není to tak jednoduché, na tom nezáleží (samozřejmě mám z podstaty dotazu dotaz na veřejně viditelné komentáře). Po určité době se mi zobrazí buzerační okno že se musím přihlásit, což mám skryté userscriptem., pár (2) komentáře se zobrazí, ale po stisknutí view previewous comments se jen ukáže spinner a nic se neděje.

To asi slyšet nechcete, ale v tom případě bych si založil nějaký, klidně fiktivní účet pro tyto účely ;)
iz*

To už podle mne může záviset na více věcech. Na nastavení prohlížeče, případně na tom userScriptu nebo rychlosti internetu...

jarina
hodnocení

na rychlosti internetu by to ale ovlivňovalo výsledek při přihlášení... takže to je vyloučené
Pokud ten userscript deaktivuji a okýnka ručně vymažu z DOM, tak se nic nezmění.
A na jakém nastavení prohlížeče by to mělo záviset? Mám chromium. 51

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]