Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbnou zprávy v thunderbirdu(gmail)

Od: jarina odpovědí: 2 změna:

nějak se mi občas blbě chová thunderbird, mám 1 účet gmail a stane se mi třeba, že když mám (hlavnědelší dobu) rozepsanou zprávu, že se několikrát ukládá (i na server) do konceptů v různé stavu rozepsanosti.

Další věc je, že někdy mi pak tyto koncepty "přijdou" jako nová zpráva označená jako nová a nepřečtené (ve složce Gmail/Konepty)

Kde je chyba? Co je potřeba nastavit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

poradíte? Momentálně v thunderbirdu mám "čisto", žádnou zprávu koncepetech (Má thunderbird nějaké nastavení zobrazování smazaných zpráv nebo označených ke smazání? v čem je také rozdíl mezi tímto?).

Ovše mv gmailu (webmail), mám zaneřáděnou složku Koncepty a Doručená posta, zobrazují se mi tam konverace a u nich (ve sloupci s adresátem) je červeně Koncepty nebo KOncept., když konverzaci otevřu, ukáže se mi pod ní
Počet smazaných zpráv v této konverzaci: 6. Můžete je zobrazit nebo je navždy smazat.

Po "rozkliknutí" s rozbalí thread a vidím opravdu rozepsanou zprávu (nekompletní), ale kterou jsem dávno dopsal a odeslal.

Zajímá mě tedy, proč se v webmailu ukazuje a thunderbirdu ne a jak nějak sjednotit chování co se týče konceptů v TB a webmailu-.

jarina
hodnocení

Nevíte také, jestli je nějaké správné nastavení na to tady?

heck following setting for your current choice of behavior when delete of a mail. > Account Settings/Server Settings> When I delete a message> a. Move it to the Trash folder> b. Mark it as deleted> c. Remove it immediately

Doteď jsem měl a)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]