Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil se horizontální posuvník v Photoshopu

Od: cs4 odpovědí: 4 změna:

dobrý den
používám Photoshop CS4 a něco sem omylem zmačkl, a ted když otevřu nějakou fotku a dám přibližení tak se mi zobrazí vertikální posuvník po straně ale dole by se měl zobrazit horizontální posuvník ale není. Jak prosím ho "zapnout"? děkuju za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

má pomoci resetování do továrního nastavení. Máte-li přednastavené nějaké akce, oblíbené volby, tak si Adobe profil prvně zazálohujte!

Návod: Pozavírat Adobe, zmáčknout a držet klávesy ctrl+shift+alt, stále držet, a současně znovu otevřít Adobe, mělo by vám vyskočit okýnko ve smyslu: Odstranit soubor nastavení aplikace Adobe XXX. Dejte Ano.

doplněno 14.11.16 17:43:

Fungují mi jak levý ctrl/shift/alt, tak i pravý ctrl/shift/alt... Hmmm.

Ztratil se horizontální posuvník v Photoshopu
cs4
hodnocení

zmačknu ctrl+alt+shift -> držím+otevřu photoshop a otevře se mi okno vlastnosti. To same jako bych držel pouze alt+otevřit photoshop. Nebo klik pravou myší a vlastnosti.

nic jineho mi nenabidne.:( včem je chyba?

wehappyfew*

Tak prý také záleží na typu kl/.... Některé modely tuto zkratku neposlouchají. *vezen*

// Taktéž to nefunguje u otevírání ikon na dvojklik myší (musíte si nastavit na jeden klik), máte-li to tak.

doplněno 14.11.16 18:15:

Zkusíme ještě manuální reset (je potřeba zobrazit si skryté složky a soubory):

1) Total Commander -> Konfigurace, možnosti, zobrazení, zaškrtnout "zobrazovat skryté a systémové soubory"

2) Průzkumník Windows/Uspořádat/Možnosti složky a hledání/Zobrazení/Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky

Reset Adobe:

C:/Users/[Přezdívka]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CS4/Adobe Photoshop CS4/Data/Settings a smázněte Adobe Photoshop CS4 Prefs.psp

doplněno 14.11.16 19:09:

jj, za málo. *palec*

cs4
hodnocení

děkuju, manualni reset pomohl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horizontální

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]