Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den. Občas stahuji z Uložto filmy, které si pak pouštím pro vlastní potřebu. Většinou je dobré ozvučení. Nahrávám to přes mobilní disk a ten si pak pouštím přes TV. Naposled ozvučení bylo slabší a tak na ovladači TV jsem byl na úplném nastavení hlasitosti.na maximu. Zajímá mě, v čem je problém, když to fungovalo předtím. Podle Driver Booster mám všechny ovladače aktuální. Děkuji za odpověď. jsfvsk
Zdravím,
buď špatně nahraný nebo špatně zeditovaný (pokud byl soubor upravován před nahráním) soubor. Občas se povede na nějaký takový zmetek narazit, zvlášť pokud je to nahrané někým nedůvěryhodným.
Může se vám ale taky stát, že pokud dotyčný soubor stáhnete znovu z jiného zdroje, bude to to samé - většinou to funguje tak, že to někdo nahraje a ostatní to od něj kopírují bez ohledu na chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.