Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je to typ notebooku?

Od: galapetr® odpovědí: 18 změna:

Nemohu na jít jaký mám typ notebooku z těch štítků to není jasné.

Jaký je to typ notebooku?
Jaký je to typ notebooku? #2
Jaký je to typ notebooku? #3

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

nešly by fotky (2. a 3.) vyblejsknout ostřeji? Z obrázků bohužel nejde nic vyčíst.*nevi*

hodnocení

bohužel můj mobil to lépe nevyfotí. Potřebuju stáhnout ovladače notas je typ hp ale nemám u toho číslo chjo

tomas11*
hodnocení

0x

support.hp.com/...

doplněno 13.11.16 16:02:

A spustil jsi ten program samo identifikace?

doplněno 13.11.16 16:06:

a díval jsi se pod baterku zda zda tam není štítek?

hodnocení

díky to už jsem našel ale chce to po mě číslo toho typu hp a já u toho číslo nemám na tom štítku

hodnocení

Identifikace nejde protože na tom notasu ještě nejde internet proto se snažím stáhnout na jiném notasu...pod baterkou jsou jen dlouhé čísla něčeho

wehappyfew*
hodnocení

0x

I to občas pomůže, vpište sem všechno. Směsici znaků s čísly, na štítkách, které najdete. *palec*

hodnocení

na baterii vedle čárkového kodu - REPLACE WITH HP SPARE 398875-001

další - A04DJH47004JC

doplněno 13.11.16 18:10:

ještě u baterie - IEC S/N : 6D2D00JCSJ2PDQ SPS: 393652-OO1 HP part number 397809-001

6027B0004502 SERIES HSTNN- IB18

Jaký je to typ notebooku? #4
Jaký je to typ notebooku? #5
wehappyfew*

Díky.

Jedná se o model : HP (Hewlett Packa/... *palec*

doplněno 13.11.16 18:14:

Příp. někde jej uvádí jako: HP Compaq NC6320 HSTNN-105C.

doplněno 13.11.16 18:22:

Tohle by měl být on:

Jaký je to typ notebooku? #6
hodnocení

fakt? A jaké číslo mám napsat do toho vyhledávače ovladačů? NC6320 nenalezeno

wehappyfew*

V tomhle má dopomoci ona autodetekce/ident/..., viz tomas11®. (ale bez netu to bohužel nepůjde, logicky)

Jinak Google mne odkazuje SEM. (navolte typ Windowsů)

doplněno 13.11.16 18:53:

Příp. zkusit ještě tyto drivery.

doplněno 13.11.16 19:06:

Ohledně vlnění, plavající obraz má někdy na svědomí zdroj. Ale může to být v podstatě cokoliv. Zátěž na grafiku, pokud je NTB staršího data. Může se jednat o nenápadný signál naznačující, že ntb brzy "odejde"...

Zkuste nahodit ovladače (grafika, chipset, síť/internet, audio), zdali se to zmátoří. Ten zbytek natahejte později.

hodnocení

díky moc jdu to zkoušet :) A ještě - když něco na ploše přesouvám myší tak se to "vlní" nejde to plynule co s tím?

hodnocení

mám stáhnout úplně všechny ty ovladače? I z toho zabezpečení?

tomas11*

no ovladače Grafiky , desky ,atd.

doplněno 13.11.16 21:51:

co ukazuje správce zařízení? nejsou tam žluté otazníky?

U XP jsem na zvuk musel vždy doinstalovávat zvukové kodeky .

wehappyfew*
hodnocení

0x

Ještě mne Google odkazuje na model nx6110; pokud by náhodou nc6120 a nc6320 drivery systém odmítal přijmout.

btw. nahození sítě má teď přednost, pak přejdeme na autoidentifikaci, budeme mít aspoň jasno.

doplněno 13.11.16 19:27:

Jaký typ Windows máte?

hodnocení

tak jsem naistaloval co se dalo a internet ani zvuk nejde chjo

hodnocení

windows XP home edition

doplněno 13.11.16 19:44:

spíš to chce zjistit jaké číslo u typu hp vložit do toho vyhledávače u těch ovladačů na vše mi to píše nenalezeno

wehappyfew*

Co zkusit čerpat info ze Systémových informací (start - vyhledat - systémové informace). Mně to kupř. ovladač vyhledalo, viz obrázek.

Jaký je to typ notebooku? #7
hodnocení

jo to bylo ono ale dalo to práci zjistit typ notasu :D No zvuk už jde ale internet furt nic. Ve správci je žlutý otazník u síťový adaptér Ethernet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]