Nejste přihlášen/a.
0x
doplněno 13.11.16 16:02:
A spustil jsi ten program samo identifikace?
doplněno 13.11.16 16:06:
a díval jsi se pod baterku zda zda tam není štítek?
0x
I to občas pomůže, vpište sem všechno. Směsici znaků s čísly, na štítkách, které najdete. ![]()
Díky.
Jedná se o model : HP (Hewlett Packa/... ![]()
doplněno 13.11.16 18:14:
Příp. někde jej uvádí jako: HP Compaq NC6320 HSTNN-105C.
doplněno 13.11.16 18:22:
Tohle by měl být on:

V tomhle má dopomoci ona autodetekce/ident/..., viz tomas11®. (ale bez netu to bohužel nepůjde, logicky)
Jinak Google mne odkazuje SEM. (navolte typ Windowsů)
doplněno 13.11.16 18:53:
Příp. zkusit ještě tyto drivery.
doplněno 13.11.16 19:06:
Ohledně vlnění, plavající obraz má někdy na svědomí zdroj. Ale může to být v podstatě cokoliv. Zátěž na grafiku, pokud je NTB staršího data. Může se jednat o nenápadný signál naznačující, že ntb brzy "odejde"...
Zkuste nahodit ovladače (grafika, chipset, síť/internet, audio), zdali se to zmátoří. Ten zbytek natahejte později.
díky moc jdu to zkoušet
A ještě - když něco na ploše přesouvám myší tak se to "vlní" nejde to plynule co s tím?
windows XP home edition
doplněno 13.11.16 19:44:
spíš to chce zjistit jaké číslo u typu hp vložit do toho vyhledávače u těch ovladačů na vše mi to píše nenalezeno
Co zkusit čerpat info ze Systémových informací (start - vyhledat - systémové informace). Mně to kupř. ovladač vyhledalo, viz obrázek.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.