Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je to tak měsíc co jsem přeinstaloval PC z W7 na W7, díky mému originálnímu W7 CD. Před pár dny jsem si ale koupil hru a vyhodilo mi to problém s dynamickou knihovnou, či co. Další hra má stejný problém.
Po zdlouhavém pýtrání co se sakra děje jsem zjistil, že mám problém s nainstalováním DirectX patche. Program Driver Booster, který aktualizuje programy, není celý den schopný updatovat DirectX. A když to cghci já manuálně updatovat, také se update nenainstaluje.
Pravděpodobně může být problém to, že Microsoft už nepodporuje W7, tudíž nefunguje Windows update system.
Ale já nevím, jak tedy updatovat DirectX.
Nedáváš nějak často stejné otázky...?
Málo informací...o jakou hru se přesně jedná,typ win32 nebo 64?...máš tam aspoň service pack1?
Jakou knihovnu ti to přesně vyhazuje?Direkty lze upgradovat i samostatně...
Na každou hru existují pro různé systémy jednotlivé patche...ty musíš někde pohledat...když ti to nefunguje...
Jak jsi přišel na to že se Win7 nepodporují?
A tady ten direct tedy -
Když to čtu znovu , tak hlavní problém bude že se ti nedaří aktualizace z windows update , kterých tedy po přeinstalaci je hodně , a hlavně se nestáhnou všechny najednou ale nejméně aspoň na třikrát protože na sebe navazují.
Tady pohledej a přečti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.