Nejste přihlášen/a.
Mám tiskárnu epson stylusDX 4400.Měli jsme win XP a tam naám šla udžba i vměna bez potíží.Nyní máme win 7 a nemohu nikde najít udržbu tiskárny nebo výměnu náplně.Tiskne nám jen do růžova a žádnou barvu nehlásí.Chtěla jsem vyčistit trysky nebo najít chybu.Ale bohužel nevím si rady.Díky rafan
Dobrý den. Zkusil bych přes tlačítlo start→ nastavení→ tiskárny. Klikněte pravou myší na tiskárnu a pak vlastnosti. Tam by to mělo být. V nejhorším případě odinstalovat a znovu nainstalovat. Měl jsem ji kdysi taky a byl jsem s ní spokojený.
Teď jsem vyhledal manuál a tam není podpora Windows 7. Poslední je Vista, tu mám já. Třeba někdo poradí jak to udělat. Kde třeba stáhnout na sedmičky ovladače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.