Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměna barvy a udržba tiskárny

Od: rafan odpovědí: 2 změna:

Mám tiskárnu epson stylusDX 4400.Měli jsme win XP a tam naám šla udžba i vměna bez potíží.Nyní máme win 7 a nemohu nikde najít udržbu tiskárny nebo výměnu náplně.Tiskne nám jen do růžova a žádnou barvu nehlásí.Chtěla jsem vyčistit trysky nebo najít chybu.Ale bohužel nevím si rady.Díky rafan

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Zkusil bych přes tlačítlo start→ nastavení→ tiskárny. Klikněte pravou myší na tiskárnu a pak vlastnosti. Tam by to mělo být. V nejhorším případě odinstalovat a znovu nainstalovat. Měl jsem ji kdysi taky a byl jsem s ní spokojený.

doplněno 12.11.16 18:02:

Teď jsem vyhledal manuál a tam není podpora Windows 7. Poslední je Vista, tu mám já. Třeba někdo poradí jak to udělat. Kde třeba stáhnout na sedmičky ovladače.

rafan
hodnocení

Děkuji našla jsem ovladače přímo na stránkách epsonu.jsou nainstalované a už to jde jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]