Zdarvim,nepomuze nekdo s win 10? Odinstaloval jsem graficke ovladace na PC lenovo a pres aktualozacni system win zacal updatovat ovladace,jenze me zcernala obrazovka a nic se nedelo,tak sem pc vypl,ale uz me nechce nastratovat system... Na win 7 sla obnova pres F8 na win 10 jsem nic nenasel... Nevite jak to mam nahodit na posledni funkcni konfiguraci?
No kopii jsem si stáhl,ale nevim jak nahodit aby to instalovalo... Kdyz zapnu notas tak nabehne lenovo a toci se kolecko pak lenovo zmizne a nic... Ikdyz mak usb s kopii vloženou...
Neměl by počítač jít spustit v nouzovém režimu? Starší systémy vždy měly defaultni ovladače které umožnily v případě že se do toho někdo šťoural, spuštění monitoru v základním rozlišení Myslím že snad desítky nebudou / byť si o tom systému nemyslím nic dobrého / tak hloupé aby tuhle funkci neměly.
matlysek*
To nejde ... Jinak asi jsem rozhasil bios... Obrazovka jenom blika a nic... Kolik by si mohl rict servisak pri 400,- za hodinu za opravu?
Bios je blbuvzdorný pokud nevypneš napájení během jeho přehrávání prakticky bys mu neměl dokázat ublížit. Nemáš tam někde restore default settings nebo něco podobného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.