Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit win 10

Od: matlysek* odpovědí: 6 změna:
Zdarvim,nepomuze nekdo s win 10? Odinstaloval jsem graficke ovladace na PC lenovo a pres aktualozacni system win zacal updatovat ovladace,jenze me zcernala obrazovka a nic se nedelo,tak sem pc vypl,ale uz me nechce nastratovat system... Na win 7 sla obnova pres F8 na win 10 jsem nic nenasel... Nevite jak to mam nahodit na posledni funkcni konfiguraci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šlo by to přes instalační médium Windows 10, pokud nemáte, lze stáhnout.

Přeložte si pomocí translate.google.com/... stránku microsoft.com/...

ale asi to jde i bez inst. média, zkuste si přeložit tránku support.microsoft.com/...

matlysek*
hodnocení

No kopii jsem si stáhl,ale nevim jak nahodit aby to instalovalo... Kdyz zapnu notas tak nabehne lenovo a toci se kolecko pak lenovo zmizne a nic... Ikdyz mak usb s kopii vloženou...
Neměl by počítač jít spustit v nouzovém režimu? Starší systémy vždy měly defaultni ovladače které umožnily v případě že se do toho někdo šťoural, spuštění monitoru v základním rozlišení Myslím že snad desítky nebudou / byť si o tom systému nemyslím nic dobrého / tak hloupé aby tuhle funkci neměly.
matlysek*
hodnocení

To nejde ... Jinak asi jsem rozhasil bios... Obrazovka jenom blika a nic... Kolik by si mohl rict servisak pri 400,- za hodinu za opravu?
Bios je blbuvzdorný pokud nevypneš napájení během jeho přehrávání prakticky bys mu neměl dokázat ublížit. Nemáš tam někde restore default settings nebo něco podobného?

vojtal*
hodnocení

0x

O jaké konkrétní zařízení se jedná? Notebook půjde spustit do nouzového režimu a v něm ovladače nainstalovat.

Vojta, Lenovo Ambasador

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]