Nejste přihlášen/a.
Nainstaloval jsem windows XP Home na starší notebook ale nevím jak najít a nainstalovat síťové připojení a zvuk - ovladače. Zkoušel jsem to z několika inst.CD co mám doma ale nedaří se. Poradíte?
Nejlépe bude na stránkách výrobce notebooku najít ovladače zvukovky a síťovky. Ty stáhnout a nainstalovat.
Notebook L7300 stáhl jsem na tento typ driver - balíček ovladačů ale přinstalaci to chce po mě nějaký key
mám everest byl jsem i na stránkách toho notebooku ale vůbec jak ty ovladače najít. Potřebuji zprovoznit internet a zvuk HELP please
Zvolím notebook,amilo L7300...
Ale opravdu to jenom "hádám"... a nepotřebuji žádný Drivedoctor...
podařilo se mi zprovoznit zvuk ale nevím co mám odtamma stáhnout aby mi šel internet. Ukazuje se mi jako na tom obrázku že je připojený ale když chci na něco najet tak to píše stánku nelze zobrazit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.