Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba HTTP

Od: cmelak® odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny,
Jsem připojen přes wifi k poskytovateli.Předevčírem mi spadl, k opravě došlo až včera večer.Doma jsem připojen přes Wifinu.Při kontrole spojení jsem zjistil že je funkční ale http ukazuje chybu 301.S s mým routerem jsem nic nedělal,chyba je tedy u nich.Podle mně jde o zabezpečení webu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

301 vrací přímo ten koncový server. Co je to za stránky? Asi máš zastaralou (už neplatnou) adresu stránky.

iz*
hodnocení

2x

301 není chyba v zabezpečení webu. Jde o trvalé přesměrování stránky. Záleží na tom, jakým způsobem majitel webu stránku přesměroval a na nastavení Vašeho prohlížeče → jestli v něm máte povoleno automatické přesměrování.

[Podle mne to může být chyba webu, ale i nastavení prohlížeče.]

hodnocení

Na mobilu používám aplikaci net checker, která do opravy připojení ukazovala vše OK. Nyní DNS OK, HTTP a HTTPs NO.

ctenar*

Odkaz na stránky té app máš?

hodnocení

ctenar*

Podle obrázků a popisu to ukazuje stav komunikace na Microsoft servery.

Internet ti jinak funguje?

Nemáš nějakou starší verzi toho programu, která má ještě staré názvy MS serverů?

doplněno 13.11.16 02:13:

Jestli to jde, můžeš se také podívat do nastavení, jakou adresu tam má zadanou.

Chyba HTTP
hodnocení

Dobrá rada místo MS jsem dal Google a chodí to.Děkuji.
ctenar*

Mělo by stačit zadat i aktuální webové adresy Microsoft serverů, ale nevíme, jak vypadá to zadávácí políčko, tak těžko radit, co tam jde napsat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]