Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se zvětšit lišta záložek v Google Chrome?

Od: lada1® odpovědí: 3 změna:

I když mám názvy složek napsané velkými písmeny,chtěl bych lištu zvetšit,jde to?Načtenou strnku zvetším ctrl+ ale lištu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wozimba*
hodnocení

3x

Myslím, že v normálním nastavení lišta zvětšit nepůjde. Maximálně zkusit kouknout po nějaké rozšiřující utilitce, ale abych řekl pravdu, spíš bych tipoval, že není.

hodnocení

Děkuji ,né že bych byl slepý ale raději mám názvy složek napsané velkými písmeny.Až objevím prohlížeč kde jdou tyto úpravy tak udělém valé Googlu .

samouk*
hodnocení

0x

Myslím,že to jde v nastavení windowsu v ovládacím panelu,kde je potřeba najet na položku ZOBRAZENÍ a v ní je označeno šest položek číslem 9,což i pro mě je dost malé zobrazení,takže jsem si zobrazení nastavil na číslo 13 u všech šesti položek,každé zvlášt,což je nutné,stejně tak i podání,aby bylo tučné,potom je potřeba toto nastavení potvrdit,případně celý tento proces restartovat a to je vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]