Nejste přihlášen/a.
Jsou to lidé, na jejichž profily jste se díval, případně společní přátelé. FB nenabízí lidi, kteří navštívili Váš profil.
@Horák: Je to tak jednoduché.
Žádný rozumný člověk na "sken kontaktů" nenaletí, je mu jasné, že kontakty se s nikým ani s žádnou aplikací "nesdílejí". Pokud ale někdo jedná nerozumně, opět Facebook nabízí jenom z toho, co mu dotyčný nějakým způsobem sdělil nebo nabídl sám.
Takže ještě jednou: FB v návrzích nenabízí lidi, kteří navštívili něčí profil. Výjimkou mohou být jen společní přátelé.
Mělo být: @Horak
Tak jednoduché to není. Já mám např. letitý, nepoužívaný fb účet, na který (resp. navázaný e-mailový účet) mi chodí denně výzva "Máte více kamarádů, než si myslíte . bla bla". Ty pochází ze skenu pošty, kterou fb nabízel jako "pomoc" při vyhledání fb kontaktů. Prostě porovnal databázi odesílatelů a příjemců pošty s databází fb kontaktů a navázaných kontaktních e-mailů. Tohle mi cpe cca 5 let a furt ho to baví. Někteří nabízení přátelé již ani nežijí. : (
@ivzez :
1. Přečtěte si znovu dotaz a potom moji odpověď. Otázka nezněla : "Co jsem neměl nebo nemám dělat, aby mi byli nabízeni přátelé". Takže šlo o doplnění - varování - s příkladem
2. Znovu píši, že se u mě jedná o nepoužívaný účet x-let starý, používaný občas pro připojování k testovaným stránkám s přihlášením fb (Endomodo, Strava atd). Vytvořen byl mj. proto, abych kolegům ukázal, jak se tato "pomoc skenem " ze strany fb může "rozvinout". Mj. nemám na něm ani avatara a vše je zakázáno, přesto nabízí výběr přátel z 10 let starého *.pst. Ani nevím, jestli to stále fb nabízí, ale neznám nikoho kdo by takto dal přístup k e-mailovému účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.