Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft C++

Od: jakell® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

před měsícem jsem přeinstalovával PC, z W7 na W7. Před pár dny jsem si nainstaloval hru, která mi předtím jela v pohodě, ale teď mi píše chybu s dynamickou knihovou. Po hledání jsem zjistil, že nemám kompatibilní Microsoft C++. Tak jsem jej nainstalovat ( 64 bitový, jako můj systém, dokonce jsem jej i opravil ), ale stále mi to hází chybu. Pořád mi něják nefunguje dynamická knihovna, resp. C++ není kompatibilní.

Nevíte někdo co s tím?

( Mám HAL3000, s AMD grafárnou, procesorem i3 )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

U té hry není? Co je to konkrétně za hru?

doplněno 09.11.16 22:52:

https://www.youtube.com/results?search_query=microsoft+c%2B%2B++eror

zkus pohledat tady ,

pokud instaluješ z ISO , tak C++ bývá v nějaké složce a zároveň s direct x (pokud je potřeba).

Zdar.

doplněno 09.11.16 23:25:

nevím zda to není že máš I3? a minimum vyžadují I5?

Mafia 3 -

Minimálne požiadavky
64-bit Windows 7 / novší
Intel I5-2500K / AMD FX-8120
6 GB RAM
50 GB miesta na disku
2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD7870
DirectX kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
64-bit Windows 7 / novší
Intel I7-3770 / AMD FX 8350 4.0 GHz
8 GB RAM
50 GB miesta na disku
4 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X
DirectX kompatibilná zvuková karta

hodnocení

Ona to není jakože jedna. Jedná se o Squad, MOW AS2 a Mafia 3. U Squadu a Mafie mi to vyhodí chybu, u Men of war se mi to na steamu nespustí a aplikace taky vyhodí chybu. Steam to instalovatl, ale po přeinstalaci to už neudělá.

hodnocení

i3 je určitě kompatibilní, protože mi ta hra už dříve jela a v pohodě i 30 FPS.

tomas11*

ok, -tak ještě připomínka , správné ovladače , directX,

pokud instaluješ z ISO , tak C++ bývá v nějaké složce a zároveň s direct x (pokud je potřeba).

Zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]