Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce chci koupit svému synovy 7 let nějaký tablet tak do 3000.- můžete někdo poradit jaký moc tomu nerozumím a v obchodě nabídnou všechno jen aby prodaly moc děkuji
Dobrý den, jsou i tablety určené přímo pro děti. OS Android bude pro dítě asi přijatelnější a velikost tabletu je lepší větší. Já bych se raději vyhnul značce Gogen. Synka potom poučte, že tablet není hračka, ale citlivý přístroj, který nevydrží vše. Zdravím!
bmbx - že Vy jste si na ten odkaz ani nekliknul? Jsou tam tři tablety Gogen, ale pro menší děti.
Možná tazatel bude chtít něco pro větší dítě, aby už to vypadalo jako normální tablet a ne jako hračka.
bmbx - teď vidím, že jsem to v odpovědi napsal dost nepřesně. Myslel jsem to tak, že na té stránce jsou tablety Gogen pro předškolní děti, tak je lepší koupit pro školní dítě jiný tablet. Gogen jako značku nehodnotím, ale pro sebe bych si koupil tablet zřejmě od jiné firmy (asi Lenovo).
Ale kliknul, to že v tvém odkazu jsou od Gogen tablety spíš pro děti předškolního věku, za to já nemůžu
Pro 7 letého kluka bych vybíral normální, ale na moc drahý tablet a ne "tablet pro děti"
Gogen samozřejmě nabízí i normální tablety a ne tyhle hrůzy pro nemluňata.
ben:
máš nějaké špatné zkušenosti, nebo jen papouškuješ z doslechu, připadá mi že o firmě Gogen pramálo víš. Poměr cena výkon je u těchto výrobků víc než dobrá
Když to vezmem podle parametrů, za ty peníze mnoho muziky nebude, ale trochu vám to přiblížím.
Operační paměť 1GB RAM je maximum které dostanete (2GB by bylo lepší)
Interní paměť 8GB nechcete, to je málo, protože větší polovinu zabere android (systém), takže nám ve hře zůstávají tablety se 16GB, což je postačující na instalaci asi 10-20 her.
Baterie - srovnání s mobily nelze použít, protože tablet osvicuje daleko větší plochu, nicméně vlastním 10"tablet, který má cca 4100 mAh baterii a při nepřetržitém hraní vydrží cca 6hodin, než se vypne.
To ovšem neznamená, že pokud se tablet i bez hraní her nevypíná uplně, sám se totiž vybije za cca 18 hodin, takže pod tuto hodnotu (4000mAh) bych nešel.
Procesor - zde je jasná volba 1 -1,3 GHz, více je lépe
Android - od verze 4,4 - 5 (6) - nevím zda bych chtěl zastaralou verzi 4,4 když nastupuje 7, ale to je na vás
úhlopříčka - 7"- 10"vyběr je na vás
zbytek asi nebude podstatný
Pokud uděláme filtr, vyjde nám zhruba toto
a pokud to "porovnáme"vyjde nám zhruba toto:
a vidíme, že opravdu ALCATEL OT-PIXI 3 (8) - 16G z toho vychází nejlíp.
Podobný filtr si můžete udělat i na Alze či jiném webu.
P.S. Pokud by vám náhodou vyšlo nějaký Lenovo, tak bych se jeho nákupu vyhnul.(už jenom kvuli mizerný podpoře, ale je to můj osobní názor)
Já jsem si koupila (pro sebe) Alcatel OneTouch Pixi 3 (8) za 2500,- . Uživatelé na Alze většinou psali, že ho koupili dětem a jsou spokojeni. Já mám do dítěte daleko, ale jsem spokojená také. Je osmipalcový, takže pro dětskou ruku větší, ale to je na zvyku. Každopádně doporučuji koupit pouzdro, Alza má jeden typ. Já jsem si teď objednala pouzdro na aliexpressu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.