Nejste přihlášen/a.
bazar, aukro, .. kdo prodává podobný typ na ND - já mám třeba 3 klávesnice fujitsu, které nikdo nechce... jsou bílé
každá klávesnice pak ještě může mít mimo jiné rozměry mít i jiný systém kláves - držáků klávesy...
Buď objednat konkrétní tlačítko ze zahraničí třeba : replacementlaptopkeys.com/...
nebo pohledat u nás. Našel jsem toto : sema-for.cz/...
U obou případů si vybrat jestli máte klávesnici AC12 nebo AC59 viz
Ja jsem osobně spokojen s touto firmou entercomputer.cz/... Několikrát jsem tam měl na opravu notebook. V první řadě neúčtují poplatek za zjištění závady (což ve vašem případě není relevantní, protože tady je závada jasná). Pokud nesouhlasíte s opravou, nemusíte nic platit (možná dopravné, ale já to vozil a vyzvedával osobně v ulici Zelenky Hajského v Praze na Ohradě. A pro mě mají docelá přátelské ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.