Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit na co se mám zaměřit při problému se skenerama(na multi tiskárnách). Mám dva a oba skenují barevně děsně slabě, ale černobíle naprosto v pořádku...zkoušeno na dvou různých pc s win 10. Díky za rady.
Jas, kontrast, barevná hloubka.Výkon PC ani verze Windows nemají na kvalitu skenování žádný vliv.
Operační systém a ovladače zařízení jsou dvě rozdílné věci. Předpokládám, že ovladač scaneru (Twain) je určený pro OS pod kterým pracuje. Program kterým skenujete může být pak libovolný.
Já bych řekl, že i mohou... S přechodem na novější OS, který už nepodporuje starý HW ani SW můžou nastat problémy. Momentálně řeším něco podobného, kdy po přeinstalaci OS už nejsou staré ovladače podporovány. Stáhl jsem tedy nějaké neoriginální a starý software nahradil novým a teď to skenuje někdy do fialova, někdy do zelena...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.