Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem si stáhla demo verzi FL studia 12 a všechno mi normálně fungovalo, ale dneska když zmáčknu mezerník, že tu hudbu chci přehrát, tak mi to přeskočí na konec písničky a nic se neděje. Neví prosím někdo, kde by mohla být chyba? Jsem v tom programu úplnej začátečník, takže netušim co s tím..
na uložto se dá najít "plná verze", nemusíš se bát virů, protože jde o ofic.installer (digitílně podepsání image-line-lze ověřit)+reg soubor), ale to bylo OT.
otázka je jakou hudbu, nejlepší by bylo natočit (proboha jen ne kamerou, ale přes screen capture+se zvukem), co se děje. Jde o stejný flp song? Ozve se aspoň něco? Přeskočí to v okamžiku stisknutí Play(space)? Máš aktivní song nebo patter mode (nalevo od Play)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.