Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve FL studiu 12 nejde přehrávat

Od: xxxxxx* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, včera jsem si stáhla demo verzi FL studia 12 a všechno mi normálně fungovalo, ale dneska když zmáčknu mezerník, že tu hudbu chci přehrát, tak mi to přeskočí na konec písničky a nic se neděje. Neví prosím někdo, kde by mohla být chyba? :( Jsem v tom programu úplnej začátečník, takže netušim co s tím..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. U demo verze FL studia 12 je omezená licence funkcí, tak je možné, že po nějaké době přestanou některé funkce jít. Klikněte si v odkazu na licence-omezená: demo a tam si to pročtěte.

slunecnice.cz/...

jarina
hodnocení

0x

na uložto se dá najít "plná verze", nemusíš se bát virů, protože jde o ofic.installer (digitílně podepsání image-line-lze ověřit)+reg soubor), ale to bylo OT.

otázka je jakou hudbu, nejlepší by bylo natočit (proboha jen ne kamerou, ale přes screen capture+se zvukem), co se děje. Jde o stejný flp song? Ozve se aspoň něco? Přeskočí to v okamžiku stisknutí Play(space)? Máš aktivní song nebo patter mode (nalevo od Play)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]