Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jaká je nejlepší značka notebooku?Cena tak do 15000 kč.Děkují moc.
Když se půjdete podívat do Alzy do Holešovic (nebo i jinam, ale tam mě expozice připadá docela velká, i když zase třeba nemají vystavený telefon Blackberry, který jsem si chtěl vzít do ruky), tam to uvidíte, Každá značka má svuj koutek, svůj dizajn, můžete si vyzkoušet i rychlost. Tam je mnoho parametrů - hlavně teda rozměry (displej), rozlišení a výkon procesoru a grafické karty a kapacita disku a v neposlední řadě operační systém a pak potřebnost různých a různě rychlých vstupů a výstupů. Sám mám notebook za asi cca 15 tis. kč. Právě na něm píši. Je to Acer E5 - 551G, windows 10, procesor AMD A8 -7100, 1,80 GHz RAM 8 GB, grafická karta 4 GB. Starší notebok s Intelem core i 5 a windows 7 mě příšel neznatelně rychlejší, ale tento mě plně vyhovuje. Potřebuji ho teda hlavně na návštěvy naší slavné poradny, pak nějaké placení bankou, rychlé vyhledání něčeho na internetu, pak nějaké fotky a pod. Třeba účetnictví a jídelníčky dělám na Intelu Atom, tam to úplně stačí. I spojení s bankou se zdaří, i když je to trochu pomalejší. Tak uvidíte, jaká značka Vám bude nejsympatičtější při srovnatelných výkonech a ceně. Mě se hlavně Acer líbí, že mě jednou vyřídili docela dobře reklamaci. Jenže to je stejně jen vlastní zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.