Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstraním,nebo odinstaluji web bing

Od: tttula® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu jak mohu odebrat, nebo odinstalovat Web bing z mého počítače. Mám windows 7 , používám internet explorer a jako hlavní prohlížeč mi tam skočil Web bing .na internetu jsem našel, jak ho zrušit. 1. Nástroje 2 spravovat doplnky 3 poskytovatelé vyhledávání a poté kliknu na bing a dole dám odebrat. Problém je, že položka odebrot je zastínšná a tak nereaguje. Já nevím jak dál děkuji za pomoc a přeji krásný den . J. V.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Bing je vyhledávač a do počítače se Vám nenainstaloval web ani vyhledávač. Řada vyhledávačů nabízí lišty do prohlížečů (ve Vašem případě to je Inetrnet explorer), jež se instalují nepozorným uživatelům spolu s některým programem.

Jestli lištu nenacházíte v nabídce pro odinstalování, mohla by pomoci přeinstalace prohlížeče. Nebo si můžete nainstalovat jiný prohlížeč.

A do budoucna poradím pozorně sledovat každou instalaci, číst, co instalační program nabízí, vybírat "vlastní instalaci" a ODškrtat všechno, co nainstalovat nechcete. Je to jednodušší, než se později zbavovat nechtěného.

ladinpraha*
hodnocení

1x

On tam sám neskočil, ty sis ho tam nainstaloval.

Zkusil bych otevřít IE, potom - Nástroje - Možnosti internetu - na kartě Obecné smazat www.bing.com a místo toho si tam napiš svůj vyhledávač, třeba www.google.cz.

hodnocení

0x

bing se instaluje např. u programu SKYPE... když instalujete nějaké doplňky nebo programy, třeba i při aktualizaci, musíte číst, co všechno se tam automaticky (pokud nezakážete) dává...

Ideální je podle mne odinstalovat doplněk přes iobit.com/...

Kolega již zmínil nastavení v prohlížeči.

hodnocení

Nejdříve vám moc děkuji za snahu pomoci. Ten postup nástoje. Možnost int. Obecné , jsem vložil jako použít výchozí adresu google a jako domovskou jsem dal seznam. Cz, když jsem se vrátil na dom. Stránku, tak u výchozí se vrátil místo google , bing. Také, když jsem spustil ccleaner, tak i na domovské byl bing. Ten web bing se pravděpodobně nainstaloval, jelikož odpoledne jsem aktualizoval skype. A nyní to nejdůležitější. Již jsem se zbavil webu bing , tou cestou jak jsem popisoval v mé otázce, pouze jsem ten postup opakoval vícekrát a nokonec okénko odebrat již nebylo zastíněné. Tak že to mám jako předtím, jen mám obavy, když zpustím ccleaner, aby to nevrátil zpět. Děkuji a přeji krásný den! J. V.

jarina
hodnocení

0x

píšeš, že máš přece internet explorer (jeden z nejhorších prohlížečům, mizerná funkčnost a rozšičitelnost)

doporučuji jiný browser -chromium, vivaldi, maxthon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]