Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

plugin se nepodařilo načíst.co s tím dělat?

Od: borek* odpovědí: 6 změna:
Zdravím.Když si chci pustit na Youtube nějaký pořad,např Bakaláře,anebo cokoliv z videa,tak se mi objeví nápis"Plugin se nepodařilo načíst" a obraz mi nejede.Přitom v "Nastavení" mám zatečklé"Spouštět veškerý obsah pluginů".Jako prohlížeč mám Google Chrome a Adobe Flash Player mám nainstalovaný,jak mi to píše.Prosím poraďte co s tím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Adobe FlashPlayer se každou chvilku aktualizuje. Máte povoleny automatické aktualizace pluginu?

borek*
hodnocení

Zdravím.

Já jsem přes pc úplný laik :) Kde přesně mám co zafajfknout,nebo povolit? Děkuji.

iz*

Zkuste si z webu Adobe stáhnout nejnovější verzi pluginu pro svůj operační systém a prohléžeč. Potom sledujte, co Vám instalační program píše, a zakrtněte to, co nainstalovat a povolit chcete. A naopak odškrtněte to, co nechcete (já např. odškrtávám McAfee a rovnou stahuji verzi bez něj).

hodnocení

0x

Nejse žádný P.C. odborník ale měl jsem ten samý problém a pomohlo mě odinstalování a znovu nainstolováni chromu

borek*
hodnocení

Děkuji za odpověď.A jak se to odinstalování a znovu nainstalování Google chrome přesně provádí?Já tomu nerozumím a nerad bych něco "rozhodil" :) Poraďte mi prosím.

sebod*
hodnocení

0x

jejky. Mně se to včera také stalo a už jsem se chystala, že si sem napíšu pro radu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]