Zdravím.Když si chci pustit na Youtube nějaký pořad,např Bakaláře,anebo cokoliv z videa,tak se mi objeví nápis"Plugin se nepodařilo načíst" a obraz mi nejede.Přitom v "Nastavení" mám zatečklé"Spouštět veškerý obsah pluginů".Jako prohlížeč mám Google Chrome a Adobe Flash Player mám nainstalovaný,jak mi to píše.Prosím poraďte co s tím.
Adobe FlashPlayer se každou chvilku aktualizuje. Máte povoleny automatické aktualizace pluginu?
borek*
Zdravím.
Já jsem přes pc úplný laik Kde přesně mám co zafajfknout,nebo povolit? Děkuji.
iz*
Zkuste si z webu Adobe stáhnout nejnovější verzi pluginu pro svůj operační systém a prohléžeč. Potom sledujte, co Vám instalační program píše, a zakrtněte to, co nainstalovat a povolit chcete. A naopak odškrtněte to, co nechcete (já např. odškrtávám McAfee a rovnou stahuji verzi bez něj).
Nejse žádný P.C. odborník ale měl jsem ten samý problém a pomohlo mě odinstalování a znovu nainstolováni chromu
borek*
Děkuji za odpověď.A jak se to odinstalování a znovu nainstalování Google chrome přesně provádí?Já tomu nerozumím a nerad bych něco "rozhodil" Poraďte mi prosím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.