Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde něco udělat se zapomenutým heslem?

Od: slava* odpovědí: 6 změna:

Zapoměl jsem heslo. Já s tím nic neudělám. Umí to někdo z Budějc.? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

jaké heslo a k přihlášení kam?

slava*
hodnocení

Jsem v PC naprstý "jouda!. Pustím PC, objaví se: zadejte heslo. a to nevím."Mám windous 10.

doplněno 03.11.16 10:49:

Ve Skuherského mě řekli, že s tím nic nejde dělat. Teda abych byl přesný: všechno smazat, a nainstalovat znova.

albatros498022*

Vysvětlování tady by bylo dlouhé, kterýkoli PC shop nebo servis umí. Servis PC Skuherskéjho 64.

hodnocení

0x

Určitě to někdo z Budějc umí ;)

doplněno 03.11.16 11:47:

@slava - jedná se o stolní PC, NTB, tablet, telefon?

Pokud by se jednalo o NTB nebo PC, stačí vytáhnout disk, zazálohovat data, nově přeinstalovat. Někdy stačí pouze trochu zaklikat v BIOSu ... ale chybný krok může zlikvidovat celý PC.

jarina

nestraš likvidací, pokud je to noob, tak snad nehrozí, že by si uzamkl bios admin heslem nebo disk master heslem,.

No pokud je to jouda, tak tam hrozí úplně vše a zaheslování biosu Vám nerozbije PC. Navíc pokud má nový noťas s W10, tak nebude mít BIOS ale UEFI a nejspíše zapnutý secure boot a ten má tři vrstvy šifrování a pokud si s tím začne hrát, tak to pak neopraví ani v servise a musí se udělat skutečně formát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]