Nejste přihlášen/a.
Já mám "nulový tarif" od Vodafone. Podmínkou je jednou za rok poslat SMS nebo provolat jednu minutu (prostě minimálně jednou za rok použít jednu z placených služeb). Ovšem nabídli mi ho, až když jsem chtěla změnit operátora po změně podmínek tarifu "Odepiš"...
Dobíjecí SIM kartu zdarma nabízela O2, nevím, jestli ta možnost ještě. Ale podmínkou bylo dát jim svou adresu (SIMKu zasílali oštou) a e-mail, rovnou si vynutili souhlas se zasíláním spamu (tedy oni tomu říkají "obchodní sdělení").
Jestli kartu chcete jenom pro příjem, byl by pro Vás podle mne nulový tarif lepší, protože tam musíte jednou za rok utratit max. 7 Kč (možná o něco méně).
Dobíjecí kartu je nutné dobíjet každých x měsíců a částka postupně narůstá... (x měsíců → u každého operátora jiný počet měsíců).
Ale informujte se na podrobnosti. Já našel nejnižší cenu 99kč Ale možná to jde usmlouvat levněji. Vím, že kdysi nahradili tu 10kč kartu jakousi jinou, kde se platí jen to, co člověk provolá, ale nevím, jestli ještě jde.
Jo, odepiš se to jmenovalo. ivzez dík.
Oskar měl dva výborné tarify → Odepiš (40 minut v síti za 10 Kč měsíčně) a dobíjecí kartu "Speciální edice", z níž cena za hovor (až 65 minut) v síti byla 10 Kč.
Tato karta se dnes jmenuje "Karta do všech sítí", hovor v síti (až 65 minut) stojí 7 kč, minuta hovoru do ostatních sítí snad také 7 Kč (to nevím jistě, do jiných sítí z ní nevolám).
Problém ale je, že dobíjecí karty je nutné v určitém termínu dobíjet, jinak dojde k jejich ukončení, pokud na kartě bude nějaký zůstatek, propadne.
Mam dotaz: Kdyz si objednam u toho Vodafone zmenu na ten tarif "nulovy kredit" na stavajici dobijeci simku, kde mam uz ted pravidelnym povinnym nabijenim vysoky neprovolany kredit, tak mi ty penize vrati slozenkou?
Oprava: jde o zadost o zmenu na "nulovy tarif"
Mam info, ze jeste pred rokem to Vodafone umoznoval, prechod z predplacenky na nejaky nulovy tarif, s cislem i s kreditem, ktery se vyfakturoval jako preplatek a vracel se postou nebo na ucet klienta. Akorat nevim, jestli to jeste aktualne plati, takze musim dale patrat
Obávám se, že Vám peníze nevrátí. Můžete se zkusit s VF dohodnout, jestli by šlo stávající kredit použít jako "předplatné" pro budoucí služby.
Nevím, jestli může o nulový tarif požádat zákazník. Mně ho nabídli sami...
Na nevyuzitej kredit zkus www.kesek.cz . Nefunguje pro virtualy ale pro ty 3 hlavni by to melo fungovat ( forum.mobilmania.cz/... ).
Asi bych sel do CEZu. Pokud si vzpominam, tak je tam jen podminka cca 1x za 1/4 udelat utratu (a plati se az asi 100,- Kc). Radsi si precti podminky (nechce se mi je znovu procitat).
To chces SIMku dostat zdarma a na cca 1/4 roku nebo SIMku na prijem s minimalnim celkovym nakladem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.