Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email adresa

Od: jura32* odpovědí: 14 změna:

Zdravím,nevěděl by někdo co je to za adresu wolke7.net?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Chybí tam zavináč před net.Klidně tam napište,zeptejte se,snad odepíší.Zjistit se to nedá.

jura32*
hodnocení

Celé to má být takhle SimoneB@wolke7.net

rebell
hodnocení

0x

Zjistit se to samozřejmě dá. Adresa wolke7.net patří německé společnosti Mail & Media GmbH.

jura32*
hodnocení

Takže to psal někdo z německa? Kdo by použival takovou adresu.

rebell

Možná někdo kdo si ji založil na www.gmx.net

mate59

Pravděpodobně z Nemecka,ale založit si to múže každý.Vypadá to na adresu nějaké ženy-holky Simony B.To wolke7net je něco jako u nás např. seznam.cz

jura32*
hodnocení

Ale když na to odepisuji tak nikdo už nic nepíše*nevi*.takže rande asi nebude :D

Rande určitě nebude. Ale protože jsi odpovědí potvrdil, že tvoje adresa je platná a aktivní, nejspíš teď budeš dostávat trošičku víc mejlíků - té sorty, které se říká spam. :-D

danekt

Ahoj, nechci ti brát iluze, ale od tohodle asi hodně daleko :)

Předpokládám, že ti napsala nastydlá Simona, protože zmokla a aby si vidsěl její fotky, poslala ti odkaz :D

doplněno 04.11.16 09:12:

Tak mi to nedalo... asi tu úplně nešlo o odepsání zpět na mail, ale o kliknutí na odkaz, který byl v mailu (u mě tinyurl.com/...

Pozor! tinyurl není nic jiného, že pod jejich odkaz schováš jakýkoliv jiný (rozumněj škodlivý) odkaz.

takže, jestli si na stránku kliknul, velmi pečlivě bych kontroloval svůj počítač!

mate59

Simča nemá zájem,zkoušej dál jinde.

romantyn
Hele, a přišel ti i následující text? Jestli jo, tak je to podvod, protože já psal taky ;D-Obsah zprávy: Ahojky a promin mi, ze jsem se dlouho neozvala, ale prepadl me nejaky bacil. Neni divu kdyz jsem tak krasne zmokla :) Tak jsem byla zalezla v postylce. Sama zase :( - Snad se to brzo zmeni ;) Ale jsem rada ze se nekdo na muj inzerat ozval :) moc ráda :)Tak abych se ti snad predstavila. Jmenuji se Simca a je mi 23 let. Rada plavu ( driv jsem plavala i zavodne ) dnes uz jen ve volnem case. Jak vypadam se mrkni na profil Simone na tinyurl.com/... mam tam par fotek. Nechci ji poslat prilohou hned v prvnim mejlu. To snad chapes.No tak jako uvod by to stacilo. Tak pokud se ti budu zamlouvat tak navrhuji schuzku. Co ty na to? Zmrzka, vino, kava a pak se uvidi :))Tak se mej fajn a budu se tesit na dalsi zpravicku...Simca
petr1*

Lol, mě přišlo uplně to samý..

james*
Taky mi tohle přišlo. Ale protože mi to bylo podezřelý a nikoho takového neznám tak jsem si ten email vygooglil a našel tenhle příspěvek :D
jojo*

Ahoj.Tak mi dnes taky přišla kopie tohoto textu,když jsem zaregistroval že je to blbost,bylo pozdě. V případě problémů dám vědět..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]