Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
S novým počítačem mi byl nainstalován i jakýsi program Snapfish, jinak asi taky pod zkratkou TWINUI, který využívám na otevírání příloh (fotografií) v e-mailech či když si chci uložit a zobrazit vlastní fotky. Jiný program na fotky tu nemám.
Teď mi tento program hlásí nějaké aktualizace, díky čemuž se mi ta fotka sice otevře, ale hned se mi zobrazí daná hláška:
Update Required
An important update has been made to this app and is waiting for you in the Windows Store. Please download it before continuing.
Pak se mi tu zobrazí ten jakýsi Windows Store , kde mám ale spoustu nějakých nabídek a vůbec nevím, co bych tam měl vybírat.
Poradí mi někdo prosím, co s tím? Jak to pokud možno zaktualizovat - nějak v češtině, jestli to někde jde, a hlavně zadarmo? Případně lze nainstalovat nějaký volný program, pokud možno v češtině, na otevírání a ukládání fotek? Tady je to stejně v angličtině a tomu já nerozumím.
´Díky moc
Problém je v tom, že program potřebuje update, který neexistuje (zřejmě se vývojáři na další vývoj vykašlali). Doporučím tedy jiná řešení:
https://pixlr.com/
Online konkurence Photoshopu, běží přímo v prohlížeči, není nutné nic stahovat ani instalovat.
vessoft.cz/...
Konkurenze Photoshopu. Jeden z nejlepších editorů + je v češtině.
Nevýhodou těchto dvou programů může být jejich větší komplexnost a nějakou dobu zabere se s nimi naučit pracovat (není to nijak složité, jen je těch funkcí a možností prostě hodně).
Zde je dále seznam dalších free editorů:
speckyboy.com/...
No s mými znalostmi a potřebami opravdu nepotřebuju nic složitého. Nepotřebuju nic upravovat, jen potřebuju, aby se ta fotka, co mi třeba přijde v e-mailu, dala uložit a zobrazit (například na plochu), nebo když ji budu mít na foťáku, tak aby se prostě nějak zobrazila a následně šla přesunout na flash disk. Jiné úpravy s fotkama nepotřebuju a ani je nedělám.
Ale program SnapFish, který mi tu fotku teď ani nezobrazí, je mi nyní opravdu k ničemu a nesplňuje ani tyto podle mě základní věci, které potřebuju.
Takže který program by byl na tyto základní potřeby asi nejlepší, co jste napsal? Aby to bylo v češtině a šlo to nějak snadno dát do PC, a neinstaloval jsem něco, s čím budu mít další problémy a budu na to muset někoho jednat, to ne.
A když z toho mailu tu fotku stáhnete např. na plochu, a pak na ní kliknete pravým myšítkem, tak se Vám otevře nabídka, vyberte otevřít v programu a z těch už si vyberete. Mělo by tam být Fotky, Windows prohlížeč fotografií, Fotogalerie... a uložit.
jenže tyto programy patří k největšímu odpadu
Doporučuji zdarma xnview a nebo zoner photo studio (ve verzi 16 a 17 také zdarma, full pro verze)
On tazatel potřebuje fotky otvírat z mailu, ukládat a přesouvat, na což postačují programy už ve Windows obsažené. Samozřejmě Vámi uvedené programy jsou vynikající, a je jich na netu víc, ale spíš jde o to, kdo jak co využije.
Jak naznačily odpovědi výše, nepotřebujete žádný program. Windows vlastní prohlížeč mají (ten dokonce umí fotku natrvalo otočit) a kopírovat fotky by se správně měly v Průzkumníkovi Windows
Dobrý den. Můžete zkusit Picasa3. Je zdarma a v češtině. Fotky se v něm dají i upravovat. Po instalaci si ho nastavte jako výchozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.