Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou grafickou kartu bych si měl koupit. Chci jí na hraní her ve FULL HD nebo i 4k ale stačí mi i to 2k :D
A vybírám si mezi: czc.cz/...
Nebo: czc.cz/...
Jakou tedy? budu hrát (GTA 5, CS:GO, MINECRAFT + SHADERY, NOMANS SKY, MAFIA 3)
Předem děkuju za odpověď
Nevím, jestli jste si toho vědom, ale máte 2 rozdílné grafiky.
První je se 3 GB paměťmi, což za nedlouho nemusí stačit a druhá je sice se 6GB paměťmi, ovšem má referenční chlazení, které bude řvát jako kráva.(nebrat)
Vybral bych grafiku se 6 GB a dobrým chlazením se dvěma větráky, nejlíp udělaný je mají Strix a MSI Gaming, ale na tu mít asi nebude, takže se výběr zúží zhruba na :
Děkuji všem za odpovědi a rozhodl jsem se BUDE TO DRAHÁ INVESTICE ALE BUDE STÁT ZA TO
Koupím MSI gtx 1060 6gb viděl jsem jí za 8500kč ale to budu asi potřebovat 12gb ram že ano? :P jestli ne tak zakoupím 8gb ram a zdroj: Seasonic EnergyKnight 500w který to celý bude napájet
takhle?
Teď mám Intel Pentium G2130 3.2 Ghz a měl bych si ratši koupit nový? nevadí mi když to bude jen FullHD
Můj názor. Procesor je k této zamýšlené grafice slaboučký. respektive grafika zbytečně drahá, nevyužita. Procesor přinejmenším i5 6600, lepší i7 6700. Ale to vyžaduje novou desku, nové paměti a pěkné peníze. Ale možná bude názor jiný.
Ještě počkejte na názory jiných. Ideál pro tu grafiku doporučují i7 6700.
Zdroj bych šel do Corsiar alza.cz/...
:OOOOOOOOOOO aha to jsem nečekal vybral jsem novou desku i procesor: I5 6500 :/ nevím jestli to bude stačit ale doufám že ano
Nedělám nový PC ale jenom upgraduju tady je seznam co vyupgraduju: czc.cz/...
Já vám věřím už jsem to promyslel vyjde mě to na 23500 kč :33333 tady je seznam: czc.cz/...
Gratuluji k dobře zvolenému výběru grafické grafické karty u které je mimochodem napsáno - Doporučený zdroj 400W.
Pokud sečteme celkový odběr PC, tak grafika má TDP 120W, procesor 65W, zbytek (deska + disky) 30W, rezerva 50W, takže ve finále bude stačit cca 265W.
Na to vám stačí jakýkoliv zdroj 400,430 500 W Corsair řady CX,CS, RM x, nebo Seasonic, přičemž Corsairy mají tišší ventilátory. Klidně můžete nechat i ten co jste vybral, jen nezapomeňte, že u všech OEM zdrojů Seasonic není napájecí kabel a je nutné jej dokoupit czc.cz/...
Jen malá poznámka, procesor bude bohatě stačit i5-6500, pokud ale vaše peněženka zvládne i7, tak proč ne.
Paměti bych vzal 1x8 GB Crucial, které jsou méně problémové, Je zbytečné hned zaplácnout hned 2 paměťové sloty, když intregrovanou grafiku používat nebudete a dual chanel který činí 1-2 % poznáte jen syntetických testech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.