Nejste přihlášen/a.
zdravím,na hlavní stránce seznamu dole mám něco jako - zajímavé články z netu. tam má být článek o křížníku kuzněcov. po pokusu o přečtení na mne baflo viz obrázek. adblok ap. nepoužívám,takže o co jde? echo24 shání takto předplatitele? a dělá to ještě někomu anebo je chybka u mě?
Podle ikony v adresním řádku (ten šedivý štít) máte problém se smíšeným obsahem, který Vám Firefox jedoucí přes šifrovaný protokol HTTPS zablokoval. Proto je i zámek šedivý, prototže jinak má být zelený. Kliknutím na ikonu zjistíte více. Taktéž si můžete přečíst článek zde : support.mozilla.org/...
Apropos: Internet Explorer v OS XP raději nepoužívejte. A Firefox si zaktualizujte na verzi 49. Nejlepší by ale bylo zbavit se 15let starého operačního systému XP.
IE nepoužívám,kdysi jsem někde slyšel,že se hodí pouze na stažení FF,tak se tím řídím. jinak obecně nemám rád různé aktualizace a novinky v pc,proto je zakazuji. xp mi vyhovují,zatím nevidím důvod je měnit. jistě,je to možná bezpečnostní riziko,ale nic citlivého v pc nemám,internetbanking nepoužívám...odkaz yakuba je zajímavý,díky.
Zkusil jsem na to vzít IE8. S tím to funguje. Zeptá se, jestli zobrazit i reklamy (pouze zabezpečený obsah nebo vše). Rozdíl v počtu reklam je v těch variantách znát.
aha,IE mám verzi 6,FF také starou verzi,aktualizace zakázané...je možné,že toto je můj problém?
Já mám FF nejnovější aktuální a na tom mi to dělá totéž co vám.
Doplním odkaz přímo na tu stránku: echo24.cz/...
MsIE 6 už dnes většina tvůrců webu nepodporuje (současná verze je 11), proto se Vám stránka nemůže zobrazit. Kterou verzi Firefoxu používáte? U toho by Vám mohla pomoci instalace vyšší verze.
S IE to může být horší. Jestli ještě používáte Windows XP, nainstalujete maximálně IE 8 → ani pro něj už nemusí všechny weby fungovat, zpětná kompatibilita funguje většinou jen o dvě verze zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.