Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo shání peníze?

Od: ovczaak* odpovědí: 14 změna:

zdravím,na hlavní stránce seznamu dole mám něco jako - zajímavé články z netu. tam má být článek o křížníku kuzněcov. po pokusu o přečtení na mne baflo viz obrázek. adblok ap. nepoužívám,takže o co jde? echo24 shání takto předplatitele? a dělá to ještě někomu anebo je chybka u mě?

Někdo shání peníze?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle ikony v adresním řádku (ten šedivý štít) máte problém se smíšeným obsahem, který Vám Firefox jedoucí přes šifrovaný protokol HTTPS zablokoval. Proto je i zámek šedivý, prototže jinak má být zelený. Kliknutím na ikonu zjistíte více. Taktéž si můžete přečíst článek zde : support.mozilla.org/...

Apropos: Internet Explorer v OS XP raději nepoužívejte. A Firefox si zaktualizujte na verzi 49. Nejlepší by ale bylo zbavit se 15let starého operačního systému XP.

ovczaak*
hodnocení

IE nepoužívám,kdysi jsem někde slyšel,že se hodí pouze na stažení FF,tak se tím řídím. jinak obecně nemám rád různé aktualizace a novinky v pc,proto je zakazuji. xp mi vyhovují,zatím nevidím důvod je měnit. jistě,je to možná bezpečnostní riziko,ale nic citlivého v pc nemám,internetbanking nepoužívám...odkaz yakuba je zajímavý,díky.

hodnocení

0x
Zajimave, web vidi, ze naky blokovac reklam mate. Zkuste pouzit jiny prohlizec.
ovczaak*
hodnocení

hm,asi jsem v pasti. běžně používám firefox,zkusil jsem po dlouhé době IE a vykoledoval jsem si opět viz obrázek. chrome zkoušet nechci,další pokus na firefoxu dopadl stejně,jako původně...prošel jsem nainstalované programy a doplňky,adblock a nic podobného anebo něco,co neznám,tam není...

Někdo shání peníze? #2
Zkuste povolit JavaScript
ovczaak*
hodnocení

v IE scriptování java - povoleno..u firefoxu jsem to nenašel...beze změny

batx

Zkusil jsem na to vzít IE8. S tím to funguje. Zeptá se, jestli zobrazit i reklamy (pouze zabezpečený obsah nebo vše). Rozdíl v počtu reklam je v těch variantách znát.

ovczaak*
hodnocení

aha,IE mám verzi 6,FF také starou verzi,aktualizace zakázané...je možné,že toto je můj problém?

batx

Já mám FF nejnovější aktuální a na tom mi to dělá totéž co vám.

doplněno 25.10.16 22:26:

Doplním odkaz přímo na tu stránku: echo24.cz/...

ovczaak*
hodnocení

ano,to je ta stránka...takže chybka je asi u nich...anebo u FF

batx

Myslím že je ta chyba na Seznamu. Toto - vám funguje?

iz*

MsIE 6 už dnes většina tvůrců webu nepodporuje (současná verze je 11), proto se Vám stránka nemůže zobrazit. Kterou verzi Firefoxu používáte? U toho by Vám mohla pomoci instalace vyšší verze.

S IE to může být horší. Jestli ještě používáte Windows XP, nainstalujete maximálně IE 8 → ani pro něj už nemusí všechny weby fungovat, zpětná kompatibilita funguje většinou jen o dvě verze zpět.

ovczaak*
hodnocení

IE je zastaralý,vůbec nepoužívám,včera to byl jen pokus... FF je 41.0.1. a ano,mám XP.

jarina
hodnocení

0x

ne, to dělají žebráci, který si tohle dají a stránky a myslí, že tím hejla vystraší nebo z něj vytáhnou peníze. Máě špatně nastaven adblock, zanalyzuj stránku, zda se tam zobrazí článek (jeho text) a tento překryv jde také zablokovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]