Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední dobou mám neustále problém s prohlížečem Chrome zničeho nic se mi mění velikost
zobrazení stránky a hlavně té vrchní části ( adresní řádek lišta záložek)
Tu velikost písma celého obsahu stránky už jsem se psotupně naučila vrátit zpět
1: Nastavení...velikost písma ( střední) ... přiblížit oddálit stránku ( 90 %) , bohužel tento postup nezmění velikost té vrchní části , která je za posledních 14 dní téměř dvojnásobná Zkoušela jsem Chrome odinstalovat a poté znovu
nainstalovat , ale nepomohlo to. Můžete mi prosím nekdo poradit co s tím?
Díky Zlata
Dobrý den, zkuste obnovit výchozí n/.... V jiných aplikacích je všechno v pořádku? Žádná změna velikosti?
Pak mužete zkusit radu ze zahraničního fóra:
pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu Chrome - Vlastnosti - a do řádku Cíl přidejte za to co tam je tento text
--high-dpi-support=1 --force-device-scale-factor=1
...a samozřejmě kliknout na Použít - OK
Děkuji za vaši reakci ale Resetovat do výchozího nastavení jsem již také zkoušela . Jediné co se mi za poslední týden změnilo byla barva zobrazení mého vzhledu na Seznamu. Z příjemné světle modré na zařivě bílou z které bolí oči Zkoušela jsem tedy kontaktovat jejich Technickou podporu , ale odepsala mi jejich slečna , že sice právě provádějí aktualizace jejich vzhledů ale barva mého vzhledu ( Modra kopretina ) byla bílá vždy. Težko jí vysvetlit že ho používám 7 rokem a vím přesně že bílá nebyla . No nevím , ale ten vrchní řádek vydadá dost šíleně
má pomalu 3cm včt.lišty záložek.
Zdravím,
pokud jde o velikost horní lišty, tak Google aktuálně vypouští aktualizaci Chrome, která mění vzhled horní lišty do tzv. Material Designu. Ta je bohužel trochu nabobtnalá. Zatím se lze ještě vrátit zpět k půvonímu vzhledu přímo z Chromu.
Stačí zadat do adresní řádky adresu chrome://flags/#top-chrome-md , tím se rovnou otevře okno s experimentálním nastavením kde stačí pouze u nabídky "Material Design na horní liště prohlížeče"vybrat volbu "Jiný než Material". Vzhled se po restartu vrátí do původního stavu, jako byl před aktualizací Chrome
S.
Moc děkuji za vaše rady , zkusila jsem oboje a řádek se opravdu zmenšil
Sice se mi po restartu začla objebovat v hlavní panelu 2 ikona Chrome , ale s tím už si poradím
S dovolením se "přifařím" k tomuto dotazu. Dnes mě začal také zlobit Google Chrome: písmena jsou velká a rozmazaná, když je tedy zmenším cca na 80%, je to v pohodě, ovšem zde na poradně jsou potom zase příliš malá písmena v příspěvcích. A přestože jsou malá v příspěvcích, v nadpisech jsou stále jaksi příliš velká, stejně tak obrázky. Je to všechno nějaké rozladěné, zdá se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.