Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google internetový obchod

Od: swizz* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Měl bych jednu otázku ohledně rozšíření, které se dají stáhnout v internetovém obchodu Googlu.

Koupil jsem si PC a potřeboval bych do něj stáhnout rozšření, které se dříve dalo najít pod názvem Shortcut Manager.

Rozšíření sloužilo k tomu, aby se záložky, které máte otevřené v googlu dali přepínat na klávesnici (do leva/do prava) pomocí nějakého tlačítka. Záleželo na které si to člověk nastavil.

Bohužel, tam toto rozšíření nyní nemůžu najít. A abych byl upřímný neznám jiný který by mi posloužilo stejně a uměl ho i nastavit.

Byl bych rád, pokud by někdo věděl o nějakým alternativní rozčíření který má stejnou funkci.

Doufám, že víte co jsem myslel. :) Pokud ne zkusím to vysvětlit ještě. Každému děkuju za radu a pomoc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Dobrý den, zřejmě máte na mysli toto rozšíření pro Google Chrome.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]