Nejste přihlášen/a.
(mám ps3) Ahoj, dostal jsem nejspíš ban na PS network učet, ukazuje mi to an herror has occurred, you have been signed out of PSN. chtěl jsem se prihlasit pres PC ale tam mi to taky nejde, tak jsem usoudil, že mám asi ban. Absolutně nechápu, hrál jsem hru online a jak jsem se odhlásil, tak mi to udělalo tohle.. Jediné co mě napadá je, že hra je pujčená od kamaráda. Jako original všechno, jen jsem to chtěl zkusit abych věděl, jestli si ji mam kupovat. Ale to podle mě nemá vliv na to, když se prodavají už použité hry. Žádné hacky ani cheaty nic jsem nepoužival, hral jsem par minut. Vše mám legální, koupené.
Není to ban - jsou mraky dotazů, ale výsledek nikdo reálně neuvede - Už jsem řešil 2x - vždy to po nějakém čase záhadně jede. Proč to na týden či měsíc nefunguje mi neodpověděl nikdo z 10ti webů ani SONY.CZ.
Nepomůže nic. Zkoušel jsem novou registraci, reset, hardreset, kabel a wifi připojení, pročištění routeru,... - nic nemá vliv - je to záhada, na kterou 99% odpovědí je "google.com a 2 vteřiny práce - jsi neschopnej hele viď "
Opravdu se nerozčilujte, za pár dní to pojede.
Jednou jsem čekal snad dva měsíce - řešil to vším možným a hlavně stížnostmi na sony.cz - je tam jen kontakt přes web - nikdo mi nikdy neodpověděl.
Podle mého názoru mají vadný server a jednou za čas se jim prostě stane, že to padne, pak to týden opravují...
Hlavně zbytečně neformátujte... - já to zkoušel opravdu opakovaně - už jsem z toho kvetl... pak jsem to měl jen jako DVD a hry off-line. Najednou hurá - youtube znovu funkční - a ono jen měsíc a zase 10 dnů bez netu.
Je to hnus - ale to je jediné, co s tím můžeme dělat - naštvat se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.