Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne černou

Od: matymat* odpovědí: 3 změna:

Mám tiskárnu HP 1510. Došla černá barva. Originální cartridge je HP301. Obchodník mě ujistil, že HP301XL je plně

kompatibilní. Přesto mi tisk černou nefunguje. Mám to reklamovat, nebo dělám něco špatně?

Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

U některých tiskáren platí, že musí být inkoust i v barevné kartridgi, jinak je plná černá na nic. Ale to má každá tiskárna jinak, u vaší to platit může a také nemusí. Mám tiskárny 2 značky HP a obě naštěstí fungují i když barevná došla.

hodnocení

0x

Zkuste u tisku navolit TISK POUZE ČERNĚ nebo POUZE ČERNÝ TISK nebo něco podobného, každý výrobcek (model tiskárny ) to má jinak...u některých to pomůže...

doplněno 24.10.16 19:56:

Takže jinak, takto

1) Režim jedné kazety u modelů DeskJet a DeskJet Ink Advantage s tříbarevnou a černou kazetou.

U modelů DeskJet 1510 a řady DeskJet Ink Advantage 1515, 2545, 2645, 3545, 4515, lze spustit Režim jedné kazety, kdy druhá kazeta nemusí být v tiskárně. Je jedno jestli se jedná o černou, nebo tříbarevnou. Tento režim se zapne automaticky, když se vyjme jedna z kazet z tiskárny. Tiskárna může přijímat tiskové úlohy z PC a kopírovat. Režim se ukáže na obrazovce obslužného PC. Režim se zruší opětovnou instalací druhé kazety. Více informací naleznete v manuálech k jednotlivým tiskárnám. Odsud hpmarket.cz/...

hodnocení

0x

Nějaké servisní menu - jako seřízení trysek, čištění trysek nebo tak - ta tiskačka nemá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]