Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktery antivirus Free je nejlepši

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Dobry den prosim poradte ktery antivyrus Free je nejlepši.Mam 32 bit verzi Wind.7.Popřipade odkaz kde to stahnout.Nevyznam se v tom.Diky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, každý Vám doporučí něci jiného, ale já bych si vybral Comodo. Zdravím!

P.S. Některé antiviry jsou free jen nějaký čas, ale Comodo stále.

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 23.10.16 19:59:

begi25 - mohla jste se zeptat na Avast hned, když ho preferujete. A chtěla jste odkaz na nějaký dobrý antivir, ale na ten se musí kliknout a tam se dozvíte více.

doplněno 24.10.16 09:35:

planetka - ovšem, když si tazatelka později zakoupí k free aplikaci klíč, tak už to není aplikace zdarma.

A to se jí asi líbit nebude.

planetka*

Bene " Já ji ho nenutím(Placený) jen ji ukazují jaké jsou možností sama řekla,že o tom moc neví.Jinak Avast mi vyhovuje,ale volba je na Vás co kde a jak.Hezký den

hodnocení

3x
Nechci rypat, ale antivYrus, to bije do oci:) Jinak ja pouzivam Avast free a jsem spokojen.
hodnocení

Taky myslim na Avast ale nevim jaky.Je už 2016.Ma nekdo skušenost nebo radu?

planetka*
hodnocení

2x

avast.com/... aukro.cz/...

doplněno 24.10.16 09:27:

Fre avast se da povýšit vložením zakoupeného klíče do Fre Avastu.

doplněno 24.10.16 09:32:

Klíč pak platný 1.rok od data vložení do Fre Avastu.To je do r.2017(Vložen 2016)

planetka*
24.10.16 09:46
hodnocení

0x
Ktery antivirus Free je nejlepši

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]